DİKKAT ORAN ÇOK DÜŞTÜ! (TUTTU)

Maç Sonucu: Bodrumspor – Yeni Malatyaspor: 3-1

TFF 1. Lig mücadelesinde bugün sahasında Yeni Malataspor‘u konuk edecek olan Bodrumspor‘un oranı yurt dışında düşmeye devam ediyor! Sizin için bu maçı mercek altına aldık.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda! Kuponlarınızda bol şanslar dileriz.

Tarihinde ilk kez Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele edecek Bodrumspor, sezonun ilk haftasında bugün evinde Yeni Malatyaspor’la karşı karşıya gelecek.

Tadilatı tamamlanan Bodrum İlçe Stadı’nda Direnç Tosunoğlu’nun yöneteceği müsabaka saat 17.00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir taraftara destek çağrısında bulunarak, “Bodrumspor tarihi bir maça çıkacak. Hepimiz heyecanlıyız ama çok çalıştık. İnanıyorum ki ilk maçımızda ilk galibiyetimizi alacağız. Taraftarımızdan her zaman aynı desteği vermesini istiyoruz” dedi.

BODRUMSPOR’UN ORANI ÇOK DÜŞTÜ

3 gün önce yurt dışında 2.87 olan Bodrumspor’un oranı 1.78’e kadar düştü. 2.17 olan Yeni Malatyaspor’un oranı ise 3.70’e kadar yükseldi.

BODRUMSPOR KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Bodrumspor, Adis Jahovic, Recep Aydın, Koray Kılınç, Harun Alpsoy, Dejan Drazic, Abdurrahman Canlı, Ali Aytemur, Musah Mohammed ve Musa Caner Aktaş’ı transfer döneminde kadrosuna kattı.

YENİ MALATYASPOR SIKINTILI

Geçen sezon Süper Lig’den erken veda eden Yeni Malataspor ise ekonomik sıkıntılar nedeniyle birçok oyuncu ise yollarını ayırmak zorunda kaldı. Kiralıktan dönen oyuncular dışında takıma hiçbir takviye yapılamadı.

BU MAÇA EN YÜKSEK ORAN VEREN 1XBET‘EN GÜVENLE BAHİS ALABİLİRSİNİZ!
ÜSTELİK %200 İLK ÜYELİK BONUSU SENİ BEKLİYOR!

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriOranı Düşen MaçlarTürkiye

Etiketler: