GÜNÜN BANKO MAÇI BURADA!

20:30 Fenerbahçe – Gaziantep FK

Süper Lig mücadelesinde Fenerbahçe ile Gaziantep FK 20:30’da kozlarını paylaşacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Aralarındaki son 5 maç
Fenerbahçe 5-0 Gaziantep FK
Gaziantep FK 0-2 Fenerbahçe
Gaziantep FK 3-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK
Gaziantep FK 3-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe – Gaziantep FK sakatlar, cezalılar, eksikler

Fenerbahçe’de Attila Szalai, Dimitris Pelkas ve Miguel Crespo sakatlıkları, Min Jae Kim kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan da sahadaki yerini alamayacak. Tedavisi tamamlanan ve çalışmalara başlayan Bright Osayi Samuel’in durumu ise maç günü belli olacak.

Gaziantep FK’da stoper Steven Caulker sakatlığı nedeniyle görev yapamayacak. Orta sahanın önemli isimlerinden Recep Niyaz ise sarı kart cezalısı.

Fenerbahçe – Gaziantep FK muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Altay, Samuel, Serdar Aziz, Tisserand, Ferdi, Zajc, Gustavo, Mert Hakan, İrfan, Rossi, Serdar Dursun.

Gaziantep FK: Günay, Djibolodji, Ertuğrul, Tosca, Kitsiou, Vetrih, Furkan, Sagal, Maxim, Muhammet, Figueiredo.

Editörün Notu: Son 11 Süper Lig maçındaki tek galibiyetini Galatasaray’ı evinde yenerek alan Gaziantep FK (4B 6M), son 5 deplasman karşılaşmasından puan çıkaramadı.

TAHMİN: Futbolcular ile Erol Bulut arasında sıkıntılar olduğu yerel basında yazılan Gaziantep FK’nın ligde hiçbir iddiası kalmadı. İyi bir seri yakalayan ve lig ikinciliği için puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe, tarfatarı önünde sonuca gitmesini bilecektir.. Kuponlara önerimiz; “Fenerbahçe Kazanır” ve “Handikaplı 1” olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

 

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: