Maç Analizi: Galatasaray – Trabzonspor

19:00 Galatasaray – Trabzonspor

Türkiye Süper Lig mücadelesinde Galatasaray ile Trabzonspor 19:00’da kozlarını paylaşacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Galatasaray 2-1 Trabzonspor
Galatasaray 3-1 Trabzonspor
Galatasaray 1-3 Trabzonspor
Galatasaray 1-1 Trabzonspor

Galatasaray – Trabzonspor sakatlar, cezalılar, eksikler

Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Muslera, Diagne, Işık Kaan Arslan ve Alpaslan Öztürk’ün forma giymesi beklenmiyor. Afrika Kupası’na giden Mohamed de Trabzonspor karşılaşmasında olmayacak. Kırmızı kart cezası 1 maça inen Taylan ile sarı kart cezasını tamamlayan Berkan ise görev verilmesi halinde sahadaki yerini alabilecek. Feghouli yedek soyunacak.

Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan ile Hüseyin Türkmen kart cezalısı. Sakatlıktan yeni yeni kurtulan Djaniny ve Trondsen’in yanı sıra Abdülkadir Ömür İstanbul’a götürülmedi. Sezonu kapatan Gervinho’ya ek olarak Kouassi Afrika Kupası’nda, Koita’nın ise hastalığı var.

Galatasaray – Trabzonspor RESMİ 11’ler

Galatasaray: Fatih, Boey, Nelsson, Marcao, Ömer, Taylan, Berkan, Cicaldau, Kerem, Emre, Halil.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Denswil, Puchacz, Berat, Dorukhan, Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius.

Editörün Notu: Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Galatasaray, Aralık 2010’dan bu yana üst üste üç iç saha mağlubiyeti almıyor.

TAHMİN: Aldığı peş peşe puan kayıpları ile moral ve motivasyon olarak dibe çöken Galatasaray savunmada hiç güven vermiyor. Ara transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendiren Trabzonspor ise adım aım şampiyonluğa yürüyor. İstanbul’da hava kar yağışlı. Az gollü bir maç olması muhtemel.. Kuponlara önerimiz; “Trabzonspor Çifte Şans” ve “2.5 ALT” olacak..

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: