Maç Analizi: Fenerbahçe – Beşiktaş (TUTTU)

19:00 Fenerbahçe – Beşiktaş (Maç sonucu 2-2)

Türkiye Süper Lig mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş 19:00’da kozlarını paylaşacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Aralarındaki son 4 maç
Fenerbahçe 3-1 Beşiktaş
Beşiktaş 2-0 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş
Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe – Beşiktaş sakatlar, cezalılar, eksikler

Fenerbahçe’da Mert Hakan ve Enner Valencia’nın sakatlığı geçti, İrfan Can Kahveci’nin ise cezası bitti. Derbi öncesi sakat olan Altay Bayındır’a Ferdi Kadıoğlu eklenmişti. Bu ikilinin yanı sıra gribal enfeksiyon geçiren Marcel Tisserand’ın durumu ise belirsiz. Tisserand’ın kadroya alınsa bile maça kulübede başlaması ve Serdar Aziz’in ilk 11’de olması bekleniyor.

Beşiktaş’ta Kayserispor maçında cezalı oldukları için oynamayan Necip, Josef ve Welinton, Fenerbahçe derbisinde kadroya geri dönüyor. Uzun süreli sakatlıkları bulunan Mert Günok ve N’Koudou maç kadrosunda yer alamayacak. Topla çalışmalara iki gün önce başlayan Alex Teixeira henüz hazır olmadığı için kadroya alınmadı. Kenan Karaman da Kartal’da kadroda olmayacak isimlerden. Önceki günkü antrenmanda yaşadığı çarpışma sonrası burnu kırılan Umut Meraş ise kafileye dahil edildi.

Fenerbahçe – Beşiktaş muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Berke, Serdar, Kim, Szalai, Nazım, Sosa, Crespo, Samuel, İrfan Can, Mesut, Berisha.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Ghezzal, Oğuzhan, Larin, Batshuayi.

Editörün Notu: Fenerbahçe’nin içerde oynadığı son 5 maç “2.5 ÜST” bitti.

TAHMİN: Zirvenin çok gerisinde kalan iki takım içinde bu derbi önemli. Beraberlik kimseye yaramaz. Tempolu ve pozisyonu bol bir maç bekliyoruz.. Kuponlara önerimiz; “KG Var” ve “2.5 ÜST” olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: