Maç Analizi: Hoffenheim – M’Gladbach

17:30 Hoffenheim – M’Gladbach

Almanya Bundesliga mücadelesinde Hoffenheim ile M’Gladbach 17:30’da kozlarını paylaşacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Aralarındaki son 4 maç
Hoffenheim 0-3 M’Gladbach
M’Gladbach 1-1 Hoffenheim
M’Gladbach 1-2 Hoffenheim
Hoffenheim 3-2 M’Gladbach

Hoffenheim – M’Gladbach sakatlar, cezalılar, eksikler

Hoffenheim’da Skov (OS, 6/0), Bruun Larsen (F, 10/3) ve John (OS, 1/0) sakat. Ayrıca Akpoguma (D, 14/1), Stiller (OS, 11/1) ve Rutter (F, 16/4) şüpheli.

M’Gladbach’ta sakatlığı olan Beyer (D, 6/0) ve Hofmann (OS, 14/7) kadroda bulunmuyor. Elvedi (D, 14/0), Neuhaus (OS, 12/3) ve Stindl (OS, 15/2) şüpheli.

Hoffenheim – M’Gladbach muhtemel 11’ler

Hoffenheim: Baumann – C. Richards, Grillitsch, Vogt – Kaderabek, Raum – Samassekou, Geiger – Baumgartner – Bebou, Kramaric.

M’Gladbach: Sommer – Ginter, Zakaria, Bensebaini – Scally, Kramer, Benes, Netz – Neuhaus, Stindl – Embolo.

Editörün Notu: Hoffenheim’ın Bundesliga’ya yükseldiğinden bu yana evinde en fazla gol yediği iki rakibinden biri Mönchengladbach (23; Wolfsburg ile birlikte).

TAHMİN: Bundesliga’da gollü geçmesini beklediğimiz bir mücadele.. Bir tarafta içerde son 5 maçını kazanan ve son 4 karşılaşmasında 21 gol atılan Hoffenheim, diğer tarafta son 4 maçını kaybeden ve bu karşılaşmalarda 21 gol atılan M’Gladbach.. Kuponlara önerimiz; “2.5 ÜST” ve “3.5 ÜST” olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: