Maç Analizi: Karadağ – Türkiye

22.45 Karadağ – Türkiye

A Milli Takım Dünya Kupası yolunda “tamam mı?”, “devam mı?” maçına çıkıyor. Ay-Yıldızlılar, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu son hafta maçında Karadağ’a konuk olacak. 16 Kasım Salı günü oynanacak Karadağ – Türkiye maçı TSİ 22.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Gruptaki ilk maç
Türkiye 2-2 Karadağ

İHTİMALLER

23 gol averaja sahip olan Hollanda grubun en iddialı takımı. Hollanda, Norveç karşısında kazanırsa direkt olarak Dünya Kupası vizesi alacak. Beraberlik halinde de averaj farkının kapanması mucize olduğu için lider olarak çıkacaklar. Türkiye’nin lider çıkması için kazanması ve Norveç’in Hollanda’yı yenmesi gerekiyor. İki takımın da galibiyeti halinde Türkiye tek farklı kazanırsa; Norveç’in en az 3 fark yapmaması gerekecek. Hollanda – Norveç beraberliği halinde Türkiye’ye 2. olması için 1 puan yetecek.

Karadağ – Türkiye sakatlar, cezalılar, eksikler

A Milli Takım’da sakatlığı bulunan Cengiz Ünder dışında, cezalı olması sebebiyle Mert Müldür kadroda yer almıyor.

Karadağ – Türkiye muhtemel 11’ler

Karadağ: Sarkic, Vukcevic, Vujavic, Savic, Tomasevic, Radunovic, Vujnovic, Jankovic, Osmanjic, Haksabanovic, Djurdjevic.

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Caner, Berat, Abdulkadir Ömür, Hakan, Kerem, Halil, Burak.

Editörün Notu: Karadağ, Letonya ve Cebelitarık takımları dışında gruptaki diğer maçlarında ilk yarıyı hep yenik kapattı.

SON DAKİKA: Karadağ’da üç önemli isim Covid-19 nedeniyle A Milli Takımımıza karşı yok.

Stevan Jovetic (F, 62/31)
Adam Marusic (OS, 43/2)
Uros Djurdjevic (F, 6/0)

TAHMİN: Kuponlara önerimiz; “Türkiye Kazanır” ve “2.5 ALT” olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: