Maç Analizi: Galatasaray – Lokomotiv Moskova (TUTTU)

20:45 Galatasaray – Lokomotiv Moskova (Maç sonucu: 1-1)

Galatasaray – Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligi E Grubu mücadelesi 4 Kasım Perşembe günü saat 20:45’te oynanacak. Karşılaşma Exxen platformundan naklen yayınlanacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

5 MAÇIN 3’ÜNÜ KAZANAN GALATASARAY

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova bugüne kadar 5 kez karşılaştı. Bu mücadelelerde sarı kırmızılılar 3 kez sahadan galip ayrılırken, Rus temsilcisi de 2 kez kazandı. Galatasaray 7, Moskova 4 gol attı.

Avrupa’daki maçlarda daha konsantre oynayan Galatasaray grup maçlarında bugüne kadar kalesinde gol görmedi.

Galatasaray – Lokomotiv Moskova sakatlar, cezalılar, eksikler

Galatasaray’da sakatlığı devam eden Arda Turan ve Sacha Boey forma giyemeyecek.

Lokomotiv Moskova’da ise Anton Miranchuk, Magkeev, Zé Luís, Cerqueira, Kamano sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca Fedor Smolov Covid-19 hastalığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

Galatasaray – Lokomotiv Moskova muhtemel 11’ler

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Feghouli, Halil.

LOKOMOTİV MOSKOVA: Guilherme, Zhivoglyadov, Jedjav, Barinov, Rybus, Maradishvili, Beka Beka, Zhemaletdinov, Rybchinskiy, Anjorin, Kerk

Editörün Notu: Yurt dışında Galatasaray’ın oranında düşüş var.

TAHMİN: Grupta lider olan ve henüz kalesinde gol görmeyen Galatasaray’da Marcao ile Victor Nelsson ikilisi savunmada gösterdikleri başarılı performansla göz dolduruyor. İlk maçta Lokomotiv üretkinlik konusunda sıkıntılar yaşadığını gösterdiz bizlere.. ALT ve Galatasaray tercihleri öne çıkıyor.. Kuponlara önerimiz; “2.5 ALT” ve “Galatasaray Kazanır” olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: