Maç Analizi: Antwerp – Fenerbahçe (TUTTU)

23:00 Antwerp – Fenerbahçe (Maç sonucu: 0-3)

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe 4. hafta mücadelesinde Belçika temsilcisi Antwerp deplasmanına konuk olacak. 23:00’te başlayacak maçı Exxen naklen yayınlanacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

KALESİNDE GOL GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Avrupa Ligi’nde geride kalan maçlarda 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle yoluna devam eden Fenerbahçe 3’üncü sırada 2 puanla yer alıyor. Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde çıktığı son 12 maçta kalesini gole kapatamayan sarı-lacivertliler, rakiplerine engel olamadı.

Deplasmanda oynadığı son 6 Avrupa Ligi maçını kazanamayan Fenerbahçe (2B 4M; ön elemeler hariç), son dış saha galibiyetini 2016/17 gruplarında Feyenoord karşısında aldı.

Antwerp – Fenerbahçe sakatlar, cezalılar, eksikler

Antwerp’te savunmadan Aurelio Buta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Gustavo, Valencia, Altay, Serdar Aziz ve Mesut Özil görev alamayacak. Bu oyuncuların yanı sıra Serdar Dursun, Burak Kapacak ve Crespo ise Avrupa listesinde yer almadığı için forma giyemeyecek.

Antwerp – Fenerbahçe muhtemel 11’ler

Antwerp: Butez; Vines, Almeida, Engels, De Laet; Yusuf, Verstraete; Gerkens, Fischer, Benson; Frey.

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim, Szalai, Osayı-Samuel, Mert Hakan, Sosa, Ferdi, İrfancan, Rossi, Berisha.

Editörün Notu: Yurt dışında “2.5 ÜST” oranında düşüş var.

TAHMİN: Ligde son 3 maçını kaybeden ve kötü bir süreçten geçen Fenerbahçe, Antwerp gibi vasat bir rakip karşısında bile güven vermiyor. Üstelik eksik listesi kabarık. İlk maçta olduğu gibi gollü bir maç olması muhtemel. Kuponlara önerimiz; “2.5 ÜST” ve “KG Var” olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: