Maç Analizi: Giresunspor – Antalyaspor

20:00 Giresunspor – Antalyaspor

Süper Lig 11. haftada Giresunspor, 1 Kasım Pazartesi günü saat 20:00’de Antalyaspor’u konuk edecek. Mücadele Bein Sport’tan naklen yayınlanacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Aralarındaki maçlar

Tarihinde 9 kez karşı karşıya gelen iki takımdan Antalyaspor, deplasmanda 1977 yılından bu yana kaybetmiyor. O tarihten bu yana 3 kez karşı karşıya gelen ekiplerden Antalyaspor, 2 beraberlik ve 1 galibiyet gördü. Akrep, ayrıca Giresunspor’a rakip olduğu son 7 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi.

Giresunspor – Antalyaspor sakatlar, cezalılar, eksikler

Giresunspor’da sarı kart cezalısı stoper Alexis Perez (10 maç) dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Antalyaspor’da hafif sakatlıkları bulunan forvet oyuncuları Enzo Crivelli ile Haji Wright’ın Giresunspor maçında forma giyebileceği öğrenildi. İtalya’daki tedavisini tamamlayarak Antalya’ya gelen Poli ve sezon başında sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacak Doğukan Nelik’in ise tedavilerine devam ediliyor.

Giresunspor – Antalyaspor muhtemel 11’ler

Giresunspor: Okan Koçuk, Zeki Yavru, Diarra, Douglas, Aziz Behich, Traore, Sankhare, Diabate, Flavio, Serginho, Doukara.

Antalyaspor: Boffin, Veysel Sarı, Naldo, Kudryashov, Bünyamin Balcı, Güray Vural, Hakan Özmert, Fredy, Amilton, Gökdeniz, Crivelli

Editörün Notu: Yurt dışında Giresunspor’un oranında düşüş var.

TAHMİN: Lige kötü başlayan Giresunspor, haftalar ilerledikçe daha derli toplu görüntü verdi ve puanlar toplamaya başladı. Teknik ekip değişikliğine giden Antalyaspor ise henüz beklentileri karşılayabilmiş değil.. Giresunspor’un oynadığı 10 maçın 9’u 2.5 ALT sonuçlandı. Yine düşük skorlu bir maç görebiliriz.. Kuponlara önerimiz; “2.5 ALT” ve “Korner 9.5 ALT” olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: