Maç Analizi: Napoli – Bologna

21:45 Napoli – Bologna

İtalya Serie A’da Napoli, 26 Ekim Pazartesi günü saat 21:45’te Bologna’yi konuk edecek. Mücadele S Sport’tan naklen yayınlanacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Bu sahada aralarındaki son 5 maç
Napoli 3-1 Bologna
Napoli 3-1 Bologna
Napoli 3-2 Bologna
Napoli 1-2 Bologna
Napoli 3-1 Bologna

Napoli – Bologna sakatlar, cezalılar, eksikler

Napoli’de sakatlığı süren Manolas (D, 4/0) ve Ounas (OS, 5/0) yine forma giyemeyecek.

Bologna’de ise Soumaoro (D, 4/0) ve Soriano (OS, 6/0) cezalı. Ayrıca stoper Bonifazi (7/0) ile forvet Arnautovic (9/3) sakat.

Napoli – Bologna muhtemel 11’ler

Napoli (4-3-3): Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui; Anguissa, Demme, Zielinski; Lozano, Osimhen, Elif Elmas.

Bologna (3-5-2): Skorupski; De Silvestri, Medel, Theate; Skov Olsen, Dominguez, Schouten, Svanberg, Hickey; Orsolini, Barrow.

Editörün Notu: Yurt dışında Napoli’nin oranı 1.45’ten 1.27’ye kadar düştü.

TAHMİN: Spalletti ile bu sezon şampiyonluk hedefi olan Napoli, bugün kazanması durumunda tekrar liderlik koltuğuna oturacak. Bologna savunma sorunları olan bir takım. Üstelik eksik listesi kabarık. Napoli taraftarı önünde 3 puana yakın duruyor.. Kuponlara önerimiz; “Napoli Kazanır” olacak. Cazip oran isteyenler “Handikaplı 1” deneyebilir.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: