Maç Analizi: Fenerbahçe – Antwerp (TUTTU)

19:45 Fenerbahçe – Antwerp (Maç sonucu 2-2)

UEFA Avrupa Ligi D Grubu mücadelesinde Fenerbahçe ile Antwerp karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19:45’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Fenerbahçe’nin gruptaki maçları
E.Frankfurt 1-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0-3 Olympiakos

Antwerp’nın gruptaki maçları
Olympiakos 2-1 Antwerp
Antwerp 0-1 E.Frankfurt

Fenerbahçe – Antwerp sakatlar, cezalılar, eksikler

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ile Mert Hakan Yandaş, Royal Antwerp maçında görev yapamayacak. Bu 2 oyuncunun yanı sıra UEFA’ya bildirilen kadroda yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da forma giyemeyecek.

Antwerp’de ise Aurelio Buta (D, 11/0), Abdoulaye Seck (D, 7/0), Koji Miyoshi (Os, 8/1), Radja Nainggolan (OS, 6/0) ve Faris Haroun (OS, 4/0) yok.

Fenerbahçe – Antwerp muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Kim, Szalai, Samuel, Sosa, Gustavo, Ferdi, Pelkas, Rossi, Berisha.

Antwerp: Butez, De Laet, Engels, Almeida, Bataille, Verstraete, Yusuf Alhassan, Fischer, Benson, Frey, Samatta.

Editörün Notu: Evinde oynadığı son Avrupa kupası maçında Olympiakos’a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, 2008’den bu yana üst üste iki iç saha yenilgisi almadı.

TAHMİN: Grupta Fenerbahçe’nin 1, Antwerp’in 0 puanı var. Fenerbahçe rakibine göre daha kaliteli kadrosu ile 3 puana yakın görünse de öncelikli tercihimiz gollerden yana olacak. Zira iki takımın da ilk iki iddiası için kaybedecek bir şeyleri yok. Keyifli ve pozisyonu bol bir maç bekliyoruz.. Kuponlara önerimiz; “2.5 ÜST” ve “Fenerbahçe kazanır” olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: