Maç Analizi: Fenerbahçe – Olympiakos

19:45 Fenerbahçe – Olympiakos

Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos’u konuk ediyor. Maç 19:45’te başlayacak ve Exxen’den canlı yayınlayacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Fenerbahçe’ın gruptaki ilk maçı
E.Frankfurt 1-1 Fenerbahçe

Olympiakos’ın gruptaki ilk maçı
Olympiakos 2-1 Antwerp

Fenerbahçe – Olympiakos sakatlar, cezalılar, eksikler

Fenerbahçe’de İrfan, Sosa, Tisserand ve Nazım çalışmalara başlasa da bu mücadelede riske edilmeyecek. Gribal enfeksiyon nedeniyle dünkü idmana çıkmayan Mesut Özil’in durumu maç saati netlik kazanacak.

Olympiakos’ta M’Vila (D, 2/0) şüpheli.

Fenerbahçe – Olympiakos muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Altay, Novak, Kim, Szalai, Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Pelkas , Rossi, Valencia

Olympiakos: Vaclik, Masouras, Ba, Papasthathopoulos, Cisse, Reabciuk, A. Camara, M. Camara, Bouchalakis, Onyekuru, Soares.

Editörün Notu: Fenerbahçe forveti Enner Valencia, bu sezon ilk 11 çıktığı 5 resmi maçta 6 golde pay sahibi oldu (4 gol & 2 asist).

TAHMİN: Fenerbahçe tempolu oynayan ve hem gol pozisyonu üreten, hem de rakibe gol pozisyonu veren bir takım. Valencia çok formda.. Rakipte ise Tiquinho ve hızıyla savunmayı rahatsız edecek Onyekuru var.. İki takımın da skor üretmesini beklediğimiz maçta seyirci avantajıyla Fenerbahçe’yi bir adım önde görüyoruz.. Kuponlara önerimiz; “KG Var” ve “Fenerbahçe Kazanır” olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

 

.

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: