Maç Analizi: Galatasaray – Lazio

19:45 Galatasaray – Lazio

Galatasaray, EUFA Avrupa Ligi E Grubu’ndaki ilk maçında İtalyan devi Lazio’yu konuk edecek. Sarı-Kırmızılı ekip, bakımı tamamlanan Türk Telekom Stadı’nda bu sezon ilk kez taraftarıyla buluşacak. Saat 19:45’te başlayacak karşılaşma EXXEN’den naklen yayınlanacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Galatasaray ile Lazio arasında 5. randevu

Galatasaray, Lazio ile tarihinde 5. kez resmi bir müsabakada karşılaşacak. Daha önce 2001-2002 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde eşleşen iki takım, kendi sahasında oynadığı maçları 1-0’lık skorla kazandı. Galatasaray ile Lazio, son olarak 2015-2016 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda karşılaştı. Galatasaray’ın sahasındaki maç 1-1 beraberlikle sonuçlanırken rövanş karşılaşmasını 3-1 kazanan Lazio tur atlayan taraf oldu.

25. kez İtalyan rakip

Galatasaray, Avrupa kupalarında İtalyan takımlarıyla 25. randevusuna çıkacak. Sarı Kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası ve UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası’nda daha önce İtalyan takımları Lazio, Milan, Roma, Parma, Juventus ve Bologna ile toplamda 24 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda 7 galibiyet alan Galatasaray, 9 beraberlik, 8 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda 30 gol atarken, rakiplerinin 37 golüne engel olamadı.

Galatasaray – Lazio sakatlar, cezalılar, eksikler

Galatasaray’da Arda, Barış ve Boey, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Feghouli ve Emre Kılınç için de Terim’in son ana kadar bekleyeceği bildirildi. Assuncao, Oğulcan, Aytaç ve Fatih ise UEFA listesinde yok.

Lazio’de ise sakatlığı süren Bobby Adekanye kadroda yer almıyor.

Galatasaray – Lazio muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil

Lazio: Reina, Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj, Leiva, Luis Alberto, Milinkovic, Pedro, Felipe Anderson, Immobile (Muriç)

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-2

TAHMİN: Galatasaray’ın bu sezon oynadığı 10 resmi maçının 9’unda “Karşılıklı Goller” oldu. Lazio’nun da en az 1 gol atması çok muhtemel. Taraf bahsi riskli görünüyor. Gollere yönelmek mantıklı olacaktır. Kuponlara önerimiz “KG Var” ve “2.5 ÜST” olacak.

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: