Maç Analizi: E.Frankfurt – Fenerbahçe (TUTTU)

22:00 E.Frankfurt – Fenerbahçe (Maç sonucu 1-1)

Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe , UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Eintracht Frankfurt’a konuk olacak. Commerzbank Arena’da oynanacak Frankfurt-Fenerbahçe maçını İtalyan hakem Maurizio Mariani yönetecek. Mücadele bu akşam 22:00’de başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

Daha önce bir kez karşılaştılar

Fenerbahçe ile Frankfurt, tarihlerinde ikinci defa karşı karşıya gelecek. İki ekip, 13 Aralık 2006’da o dönemdeki adıyla UEFA Kupası’nda yine grup maçında birbirlerine rakip olmuştu. Kadıköy’de oynanan karşılaşmada Alman ekibi Takahara’nın golleriyle 2-0 öne geçip, gruptan çıkma pozisyonuna gelmişti. Ancak Fenerbahçe, Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk ile beraberliği yakalamış ve maç 2-2 sona ermişti. Bu sonuçla birlikte Sarı-Lacivertliler, 5 takımlı grubu 3. bitirip üst tura çıkarken, Frankfurt son sırada kalmıştı.

E.Frankfurt – Fenerbahçe sakatlar, cezalılar, eksikler

E.Frankfurt’de sakatlığı süren Rode yine kadroda yer almıyor.

Fenerbahçe kafilesinde ise 8 futbolcu yer almadı. Kanarya’da sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Marcel Tisserand, Nazım Sangare, Jose Sosa ve Miha Zjac ile UEFA kadrosunda yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun İstanbul’da kaldı.

E.Frankfurt – Fenerbahçe muhtemel 11’ler

E.Frankfurt: Trapp, Durm, N’Dicka, Hinteregger, Lenz (Da Costa), Sow, Jakic, Hauge, Kamada, Kostic, Lammers

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Kim, Szalai, Samuel, Mert Hakan (Meyer), Gustavo, Ferdi, Mesut, Pelkas (Rossi), Valencia

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

TAHMİN: E.Frankfurt bu sezon Bundesliga’ya tutuk başladı. Almanya Kupası dahil 5 resmi maçta henüz galibiyetleri yok. Dengeli geçmesini beklediğimiz maçta kuponlara önerimiz “KG Var” ve “Beraberlik” olacak.

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: