Maç Analizi: Galatasaray – Randers (TUTTU)

21:00 Galatasaray – Randers (Maç Skoru: 2-1)

UEFA Avrupa Ligi Play Off rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray sahasında Danimarka ekibi Randers’ı konuk ediyor. İlk maç 1-1 beraberlikle sona ermişti.

Türk Telekom Stadı’ndaki zemin yenileme çalışmalarından dolayı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 21.00’de başlayacak. Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov’un yöneteceği müsabaka, D Smart Spor kanalından yayımlanacak.

Unutmayın, İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko hazır kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!

İSTATİSTİK

Galatasaray’ın Avrupa maçları
PSV Eindhoven – Galatasaray: 5-1
Galatasaray – PSV Eindhoven: 1-2
Galatasaray – St.Johnstone: 1-1
St.Johnstone – Galatasaray. 2-4
Randers – Galatasaray: 1-1

Randers’in Avrupa maçları
Randers – Galatasaray: 1-1

Galatasaray – Randers sakatlar, cezalılar, eksikler

Galatasaray’da kadro dışı bırakılan Marcao, UEFA’ya bildirilen listede bulunmayan Alexandru Cicaldau ve Victor Enok Nelsson ile lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan maçın kadrosunda yer alamayacak. Sarı kırmızılılarda ayrıca sakatlığı bulunan Arda Turan da karşılaşmada görev yapamayacak.

Galatasaray – Randers muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Van Aanholt, Luyindama, Alpaslan, Sacho Boey, Taylan, Berkan Kutlu, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Feghouli, Diagne

Randers: Carlgren, Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin, Johnsen, Tibbling, Lauenborg, Klysner, Hammershoy-Mistrati, Egho

TAHMİN: İlk maçta iki takımın da girdiği önemli gol pozisyonları olmasına rağmen “2.5” gol barajı aşılmamış ve karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sona ermişti. Yavaş yavaş maç ritmini bulan Galatasaray taraftarının da desteği ile galip gelmesini bilecektir. Ancak savunmada güven vermemesi sebebiyle “ÜST” tercihi de gözlerden uzak tutulmamalı. Kuponlara önerimiz “1” ve “2.5 ÜST” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: