Maç Analizi: Fenerbahçe – HJK Helsinki (TUTTU)

21:45 Fenerbahçe – HJK Helsinki (Maç Sonucu: 1-0)

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bugün Finlandiya ekibi HJK Helsinki’yi ağırlayacak. Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Helsinki maçı bu akşam TSİ 21.45’te başlayacak. TV8’den naklen ve şifresiz olarak ekranlara gelecek karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek.

Fenerbahçe, 910 gün sonra Avrupa maçına çıkacak

Fenerbahçe, Avrupa arenasında 910 gün sonra bir resmi karşılaşmaya çıkacak.

Sarı-lacivertliler, son olarak 2018-2019 sezonunda teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya’nın Zenit ekibiyle karşılaşmıştı.

Fenerbahçe, 21 Şubat 2019 tarihinde yapılan söz konusu karşılaşmanın ardından 2 yıl 5 ay 29 gün sonra bir Avrupa maçında boy gösterecek.

Eksik çok!

Fenerbahçe, Helsinki ile oynayacağı Avrupa Ligi Play-Off turu maçları için UEFA’ya kadroyu bildirdi. Listede önemli sürprizler yaşandı. Enner Valencia ve Serdar Dursun’un sakatlığına rağmen, eldeki tek forvet Mbwana Samatta kadroda yer almadı. Ayrıca yeni transferler Mae-jin Kim ve Burak Kapacak ile Vitor Pereira’nın kadroda düşünmediği Steven Caulker da dışarıda kaldı. Bir diğer sürpriz ise sakatlığı bulunan ve adı Dembele takası için geçen Dimitris Pelkas’ın listeye eklenmemesi oldu. Ayrıca Watford’a transfer olan Ozan kadroda yer almıyor.

Fenerbahçe-Helsinki muhtemel 11’ler:

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Serdar, Szalai, Nazım, Zajc, Gustavo, Novak, İrfan Can, Mesut Özil, Samuel

Helsinki: Keto, O’Shaunhnessy, Moren, Tenho, Saksela, Sparv, Lingman, Murillo, Browne, Valencic, Roope Riski

TAHMİN: Fenerbahçe’nin yurt dışında oranı çıkıyor.. Ofansif oyuncuların yokluğu nedeniyle zorlu geçmesini beklediğimiz maçta kuponlara önerimiz “3.5 ALT” olacak.

 

.

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: