Galatasaray – Club Brugge (Tüm detaylar burada)

Şampiyonlar Ligi’nde ilk 4 maç sonrasında ilk iki şansı kalmayan ve hedefini Avrupa Ligi olarak belirleyen Galatasaray bu akşam Club Brugge ile “Tamam mı, devam mı?” sınavına çıkacak. Türk Telekom Stadı’ndaki mücadele saat 20.55’te başlayacak. Slovak hakem Branislav Hancko’nun yöneteceği maçı beIN Spors 1 yayınlayacak.

Sarı-Kırmızılı takım 1 puanla 4. sırada yer alırken, rakibi ise 2 puanla 3. durumda. Bu nedenle Aslan’ın kazanmaktan başka çaresi yok. Kaybetmesi halinde Avrupa defterini kapatacak olan Galatasaray berabere kalırsa şansını son maça taşıyacak. Ancak son maçını Paris Saint Germain ile deplasmanda yapacağı için işi zorlaşacak.

Aslan bu akşamki rakibi Club Brugge ile daha önce 3’ü resmi 1’i özel 4 maç yaptı. 3 karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı, diğer maçı Brugge 3-1 kazandı. G.Saray Belçika ekiplerine karşı ise 7 resmi maçta 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alıp, hiç kazanamadı.

Galatasaray’da 4 sakat, bir cezalı

Galatasaray’da 5 futbolcu sakatlık ve ceza nedeniyle yarınki müsabakada forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Florin Andone, Christian Luyindama ve Şener Özbayraklı ile sarı kart cezalısı Steven Nzonzi maçın kadrosunda yer alamayacak. Uruguay Milli Takımı’ndan sakat dönen ve Süper Lig’de Medipol Başakşehir ile oynanan müsabakada görev yapamayan kaleci Fernando Muslera’nın yarın sahada yerini alması bekleniyor.

Gol atamayan tek takım

Galatasaray, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda bu sezon gol sevinci yaşayamayan tek takım konumunda bulunuyor. Toplam 8 grupta 32 ekibin mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta maçlarının ardından Galatasaray hariç tüm takımlar en az 1 kez gol buldu.

Club Brugge’de Diagne kadroda yok

Club Brugge’ün sezon başında Galatasaray’dan kiraladığı Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, müsabakada forma giymeyecek. Belçika ekibinin teknik heyeti, Senegalli futbolcuyu karşılaşmanın kamp kadrosuna almadı. Club Brugge’de ayrıca kırmızı kart cezalısı olan Ruud Vormer de maçta görev yapmayacak.

MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Feghouli, Ömer, Lemina, Emre Mor, Belhanda, Adem Büyük

CLUB BRUGGE: Mignolet, Odilon, Deli, Ricca, Mechele, Alvarez, Diatta, Vanaken, Rits, Dennis, Okereke

YÜKSEK ORANLAR İÇİN HEMEN TIKLA!

 

 

 

.

Kategoriler: BelçikaFeaturedİddaa TahminleriŞampiyonlar LigiTürkiye

Etiketler: