Fenerbahçe – Antalyaspor muhtemel 11’ler

Fenerbahçe 20.30’da Antalyaspor’u konuk edecek. Sarı-Lacivertli takım en az 2 farklı bir galibiyet alırsa maç fazlasıyla liderliğe yükselecek. Alanya’nın Beşiktaş’a yenilmesi halinde de Kanarya koltuğu kapacak.

Süper Ligde haftanın ilk günü Fenerbahçe, Antalyaspor ile karşılaşacak. Ülker Stadı’ndaki maç 20.30’da başlayacak. Yaşar Kemal Uğurlu’nun yöneteceği mücadele, beIN Sports 1’den de futbolseverlerle buluşacak. Kanarya karşılaşmayı 3 farklı ya da 3-1 ve daha gollü 2 farklı kazanırsa maç fazlasıyla lider olacak. 2-0 kazanırsa, Alanya ile aynı averaja sahip olacak. Ancak Alanyaspor, pazar günü Beşiktaş’a yenilirse, Fenerbahçe haftayı lider olarak tamalayacak. Kadıköy’de son 15 maçını kaybetmeyen Fenerbahçe, Antalyaspor ile ligde daha önce 46 maç yaparken rakibine 31-7 üstünlük sağladı.

Bülent Korkmaz’ın Ersun Yanal’a karşı tek yenilgisi var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Antalyaspor’un hocası Bülent Korkmaz, Süper Lig’de 8. kez birbirlerine rakip olacak. Ligde daha önceki 7 mücadelede Korkmaz, Yanal’a karşı sadece 1 kez mağlubiyet yaşarken, 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etmeyi başardı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Yanal önündeki tek yenilgisini ise geçen sezon yine Antalya’nın başındayken sezonun son haftasında Kadıköy’de 3-1 mağlup olarak yaşamıştı.

Eksik oyuncular

Fener’de Rodrigues, Moses, Hasan Ali, Antalya’da Gustavo, Charles, Harun sakat.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Jailson, Dirar, Gustavo, Emre, Ozan, Tolga, Kruse, Muriç

Antalyaspor: Boffin, Sangare, Bahadır, Diego, Celustka, Hakan, Chico, Ufuk, Aatıf, Dala, Amilton

FENERBAHÇE’YE EN YÜKSEK ORAN BURADA!

 

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: