İddaa Tahminleri: 146 Chievo – Juventus

Cumartesi İtalya Serie A Ligi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Cumartesi günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İtalya Serie A’da 1. hafta mücadelesinde 18 Ağustos Cumartesi günü Chievo – Juventus kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 146 İddaa koduyla yer alan Chievo – Juventus maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko İddaa yorumları ve garanti maç analizlerinde uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak…

ÜYE OL SÜPER LİG MAÇLARINI ŞİFRESİZ İZLE!

Chievo’nun son 3 maçı
Napoli – Chievo: 2-0 (Hazırlık)
Hoffenheim – Chievo: 5-0 (Hazırlık)
Chievo – Pescara: 1-0 (Kupa)

Juventus’un son 3 maçı
Benfica – Juventus: 1-1 (Hazırlık)
MLS All Star – Juventus: 1-1 (Hazırlık)
Real Madrid – Juventus: 3-1 (Hazırlık)

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Chievo – Juventus: 0-1
Chievo – Juventus: 0-4
Chievo – Juventus: 1-2
Chievo – Juventus: 0-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Chievo’da Gijon’dan transfer edilen savunma oyuncusu Federico Barba’nın durumu şüpheli.

Juventus’ta ise yeni transfer Spinazzola (Defans) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
11.00 5.00 1.10 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

NGSBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
13.20 5.66 1.29 (ALT 2.11 – ÜST 1.70)

İDDAA TAHMİNLERİ: İtalya Serie A’da yeni sezon bugün start alıyor. İtalya’da son yıllara damgasını vuran ve kupalara ambargo koyan Juventus, transfer döneminde adından en çok söz ettiren takım oldu. 250 milyon euro harcama japan siyah-beyazlılar Ronaldo, Douglas Costa, Cancelo ve Bonucci gibi klas isimleri kadrosuna kattı. Artık taraftar bu kadro ile Massimiliano Allegri’den Şampiyonlar Ligi kupasını bekliyor bu sezon!.. Geçen sezon ligi 13. sırada bitirerek kümede kalmayı bşaran Chievo, düşük bütçeli kadrosu ile yine öncelikli olarak kümede kalmayı hedefliyor.. İKi kuzey İtalya ekibinin mücadelesinde tabii ki favori güçlü kadrosu ile Juventus. Rakibine 2010 yılından beri mağlup olmayan siyah-beyazlı ekip, yıldız oyuncuları ile hata yapmayacaktır.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz NGSBET’in açtığı 1.29 oranıyla “Juventus Kazanır” ve 1.65 oranıyla “Juventus Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-3

MAÇ SAATİ: (19:00)

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 500 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Chievo (4-3-3): Sorrentino; Cacciatore, Tomovic, Bani, Jaroszynski; Depaoli, Radovanovic, Hetemaj; Birsa, Stepinski, Giaccherini.

Juventus (4-2-3-1): Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Emre Can, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Douglas Costa; Ronaldo.

 

 

 

 

 

.

Kategoriler: İddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: