İddaa Tahminleri: 243 Club Brugge – Kortrijk

Cuma Belçika Ligi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Cuma günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Belçika ligi 3. hafta mücadelesinde 10 Ağustos Cuma günü Club Brugge – Kortrijk kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 243 İddaa koduyla yer alan Club Brugge – Kortrijk maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu7.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

BONUS MANYAĞI OLMAK İSTER MİSİN?

Club Brugge’un ligdeki maçları
Club Brugge – Eupen: 5-2
RE Mouscron – Club Brugge: 0-1

Kortrijk’in ligdeki maçları
Kortrijk – Anderlecht: 1-4
Antwerp – Kortrijk: 0-0

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Club Brugge – Kortrijk: 1-0
Club Brugge – Kortrijk: 2-1
Club Brugge – Kortrijk: 5-1
Club Brugge – Kortrijk: 2-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Club Brugge’da geçen hafta kırmızı kart gören Wesley (F, 2 maç, 2 gol) ile sakatlığı bulunan Scholz (D, 2 maç) kadroda yer almıyor.

Kortrijk’de ise Roland (D, 2 maç) sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.15 5.50 7.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

NGSBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
1.33 5.60 8.81 (ALT 2.75 – ÜST 1.45)

İDDAA TAHMİNLERİ: Belçika liginde 3. hafta mücadelesi.. İlk iki haftada 6 puan toplayarak taraftarını memnun eden Club Brugge’da keyifler yerinde. Geçen sezon iç sahadaki müthiş performnası ile şampiyonluğu göğüsleyen Ivan Leko’nun öürencileri bu sezon da şampiyonluk için iddialı. Mavi-siyahlı ekipte geçen hafta kırmızı kart gören hücum oyuncusu Wesley’in cezalı olması dezavantaj olsa da rakip uygun olduğu için sorun olacağını düşünmüyoruz. Konuk ekip Kortrijk ise ilk hafta içerde Anderlecht’e 4-1 mağlup olurken, geçen hafta Antwerp deplasmanında kalecisi sayesinde 1 puanı kurtarmasını bildi. Ancak bu kez zorlu Club Brugge deplasmanında bu kadar şanslı olacaklarını düşünümüyoruz!.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz NGSBET‘in açtığı 1.33 oranıyla “Club Brugge Kazanır” ve 1.70 oranıyla “Club Brugge Handikaplı 1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

MAÇ SAATİ: (21:30)

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 500 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ!
* * *

RESMİ 11’LER

Club Brugge: Letica, Denswil, Mitrovic, Poulain, Groeneveld, Rits, Vanaken, Vormer, Cools, Schrijvers, Vossen.

Kortrijk: Kaminski, Golubovic, Hines-Ike, Kagelmacher, D’Haene, van der Bruggen, Lepoint, Chevalier, Ajagun, Ouali, Mboyo.

 

 

 

.

Kategoriler: Belçikaİddaa Tahminleri

Etiketler: