İddaa Tahminleri: 155 Monaco – Paris St Germain

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Pazar günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Fransa liginde 14. hafta mücadelesinde 26 Kasım Pazar günü Monaco ile Paris St Germain kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 155 İddaa koduyla yer alan Monaco – Paris St Germain maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

BONUS MANYAĞI OLMAK İSTER MİSİN?

Monaco’nun içerdeki son 4 lig maçı
Monaco – Strasbourg: 3-0
Monaco – Montpellier: 1-1
Monaco – Caen: 2-0
Monaco – Guingamp: 6-0

PSG’nin deplasmandaki son 4 lig maçı
Montpellier – Paris SG: 0-0
Dijon – Paris SG: 1-2
Marseille – Paris SG: 2-2
Angers – Paris SG: 0-5

Aralarındaki son 4 maç
Paris SG – Monaco: 1-1
Monaco – Paris SG: 1-4
Paris SG – Monaco: 5-0
Monaco – Paris SG: 1-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Lemar (OS, 10/1), Meite (OS, 2/0), Boschilia (OS, 3/0), Traore (OS, 3/3) ve Jovetic (F, 6/2) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Thiago Motta (OS, 8/1) dışında eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
5.00  3.50  1.40 (ALT 2.70 – ÜST 1.20)

NGSBET oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
5.39  4.85  1.56 (ALT 2.91 – ÜST 1.40)

İDDAA TAHMİNLERİ: Fransa liginde 14. hafta mücadelesi.. Kuşkusuz Fransa’da sonucu en çok merak edilen haftanın en önemli maçı.. PSG 35 puanla lider, Monaco 29 puanla 2. sırada.. Kadrosuna Neymar ve Mbappe’yi katarak hedefini Şampiyonlar Ligi şampiynluğu olarak belirleyen PSG’de işler yolunda gidiyor. Cavani ve Neymar arasında yaşanan sıkıntılar da çözülünce takım beklenildiği gibi geleni geçeni ezerek sahadan siliyor. Paris ekibi Devler Ligi’ndeki 5 maçını da handikaplı kazanırken, ligde oynadığı 13 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Konuk ekipte ise Thiago Motta (OS, 8/1) dışında eksik bulunmuyor.. Geçen seneki kadrosundan önemli oyuncular kaybeden (Mbappe PSG’ye gitti) Monaco ise ligde ikinci sırada ancak güçlü rakipler karşısında sıkıntılar yaşadığını Devler Ligi maçlarında gördük. Beşiktaş’ın da yer aldığı G Grubu’nda 2 puanla sonuncu sıradalar. Ev sahibi ekipte eksik listesi oldukça kabarık; Lemar (OS, 10/1), Meite (OS, 2/0), Boschilia (OS, 3/0), Traore (OS, 3/3) ve Jovetic (F, 6/2) forma giyemeyecek.. Gollü geçmesini beklediğimiz maçta PSG’nin sahadan 3 puanla ayrılması bizi şaşırtmayacaktır.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz NGSBET‘in açtığı 1.56 oranıyla “Paris St Germain Kazanır” ve 1.40 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

MAÇ SAATİ: (23:00)

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 250 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Monaco: Subasic – Raggi ou Toure, Glik, Jemerson, Jorge a gauche – Fabinho, Tielemans – Rony Lopes, Moutinho, Keita Balde – Falcao.

PSG: Areola – Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa – Verratti, Rabiot, Draxler – Mbappe, Cavani, Neymar.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: FeaturedFransaİddaa Tahminleri

Etiketler: