İddaa Tahminleri: 122 Galatasaray – Alanyaspor

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. Süper Lig’de 13. hafta mücadelesinde 25 Kasım Cumartesi günü Galatasaray ile Alanyaspor kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 122 İddaa koduyla yer alan Galatasaray – Alanyaspor maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

BONUS MANYAĞI OLMAK İSTER MİSİN?

Galatasaray’ın içerdeki son 4 maçı
Galatasaray – Kasımpaşa: 2-0
Galatasaray – Karabükspor: 3-2
Galatasaray – Fenerbahçe: 0-0
Galatasaray – Gençlerbirliği: 5-1

Alanyaspor’un deplasmandaki son 4 maçı
Trabzonspor – Alanyaspor: 3-4
Başakşehir – Alanyaspor: 2-1
Göztepe – Alanyaspor: 3-3
Akhisarspor – Alanyaspor: 0-4

Geçen sezon aralarındaki maçlar
Galatasaray – Alanyaspor: 5-1
Alanyaspor – Galatasaray: 2-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte cezalı olan Sofiane Feghouli ve Fernando kadroda yer almıyor. Cezası biten Serdar Aziz ise kadroya dahil edildi.

Konuk ekipte ise takımın golcü oyuncusu Vagner Love, arka adalesindeki yırtık sebebiyle forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Junior Fernandes ve Emre Akbaba’nın ise karşılaşmada oynamaları bekleniyor.

İddaa oranları
1.25  3.90  6.60 (ALT 2.40 – ÜST 1.25)

NGSBET oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.45  5.07  7.00 (ALT 3.01 – ÜST 1.40)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 13. hafta mücadelesi.. Geçen hafta Başakşehir deplasmanında 5-1 gibi bir skorla bozguna uğrayan Galatasaray’da oklar yine Tudor’un üzerine çevrildi. Hırvat teknik adamın “büyük” takımlar karşısında galibiyet alamaması en büyük eleştiri konusu oldu. Her şeye rağmen liderlik koltuğunda oturan bir Galatasaray var. Tüm biletler satıldı ve camia bu maça motive oldu. Ev sahibi ekipte cezalı olan Sofiane Feghouli ve Fernando kadroda yer almıyor. Cezası biten Serdar Aziz ise kadroya dahil edildi.. Son iki maçını kazanarak 10. sıraya yükselen Alanyaspor’da ise takımın herşeyi olan Vagner Love’un sakatlığı büyük dezavantaj. Antalya ekibinde hafif sakatlığı bulunan Junior Fernandes’in durumu ise netleşmedi.. Yüksek motivasyon ve müthiş taraftar desteği ile maça çıkacak olan Galatasaray’ın puan kaybı yaşayacağını düşünmüyoruz. Love olmadan Alanyaspor’un direnmesi çok zor.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz NGSBET‘in açtığı 1.40 oranıyla “Galatasaray Kazanır” ve 1.80 oranıyla “Galatasaray Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

MAÇ SAATİ: (19:30)

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 250 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera; Mariano; Maicon, Serdar, Linnes; Selçuk, Ndiaye; Rodrigues, Belhanda, Tolga; Gomis.

Alanyaspor: Riou, Gassama, Fofana, Welinton, Tzavellas, Sackey, Taha, Efecan, Emre Akbaba, Fernandes, Mbilla.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: