İddaa Tahminleri: 391 Hibernian – Dundee

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. İskoçya Premier Lig’de 13. hafta mücadelesinde 4 Kasım Cumartesi günü Hibernian ile Dundee kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 391 İddaa koduyla yer alan Hibernian – Dundee maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

BONUS MANYAĞI OLMAK İSTER MİSİN?

Hibernian’ın son 3 maçı
Hibernian – Hearts: 1-0
Motherwell – Hibernian: 0-1
Kilmarnock – Hibernian: 0-3

Dundee’nin son 3 maçı
Partick – Dundee: 2-1
Dundee – Motherwell: 0-1
Dundee – Hamilton: 1-3

Bu sahada aralarındaki son 3 maç
Hibernian – Dundee: 3-0
Hibernian – Dundee: 1-1
Hibernian – Dundee: 1-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakat olan Darren McGregor (D, 3/0) ve Danny Swanson (OS, 5/0) kadroda yine yer almıyor. Ayrıca Steven Whittaker (D, 11/1) şüpheli.

Konuk ekipte ise takım kaptanı Darren O’Dea’nin (D, 7/0) oynama ihtimali zayıf. Ayrıca orta saha oyuncusu Scott Allan (OS, 6/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

NGSBET oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.45  4.36  6.48 (ALT 2.06 – ÜST 1.70)

İDDAA TAHMİNLERİ: İskoçya Premier Lig’de 13. hafta mücadelesi.. Son haftalarda iyi çıkış yakalayan Hibernian, gol yemeden 3 maçta 9 puan toplayarak 3. sıraya kadar yükseldi. Bugü seriyi 4 maça çıkarmamaları için bir sebep görünmüyor. Zira rakip çok uygun. Ligin dibine demir atan Dundee, ikisi iç sahada olmak üzere son 4 maçını kaybetti. Konuk ekipte takım kaptanı Darren O’Dea’nin (D, 7/0) oynama ihtimali zayıf. Ayrıca orta saha oyuncusu Scott Allan (OS, 6/0) şüpheli. Taraftarı önünde Hibernian kazanmasını bilecektir.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz NGSBET‘in açtığı 1.45 oranıyla “Hibernian Kazanır” ve 2.15 oranıyla “Hibernian Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

MAÇ SAATİ: (18:00)

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 250 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Hibernian (4-1-2-2-1): Marciano; Gray, Ambrose, Hanlon, Stevenson; Bartley; McGinn, McGeouch; Boyle, Barker; S Murray.

Dundee (3-4-1-2): Bain; Waddell, Meekings, Hendry; Kerr, Spence, Kamara, Holt; McGowan; Moussa, Leitch-Smith.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: İddaa Tahminleriİskoçya

Etiketler: