İddaa Tahminleri: 616 AZ Alkmaar – Excelsior

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Hollanda ligi mücadelesinde 24 Eylül Pazar günü AZ Alkmaar ile Excelsior kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 616 İddaa koduyla yer alan AZ Alkmaar – Excelsior maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ARTIK TEK MAÇTAN YATMAK YOK!

AZ Alkmaar’ın ligdeki maçları
PSV Eindhoven – AZ Alkmaar: 3-2
AZ Alkmaar – Den Haag: 2-0
Vitesse – AZ Alkmaar: 1-2
AZ Alkmaar – Nac Breda: 2-1
Sp. Rotterdam – AZ Alkmaar: 2-0

Excelsior’in ligdeki maçları
Willem II – Excelsior: 1-2
Excelsior – Feyenoord: 0-1
Heracles – Excelsior: 2-2
Excelsior – Vitesse: 0-3
Excelsior – Heerenveen: 1-2

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
AZ Alkmaar – Excelsior: 2-0
AZ Alkmaar – Excelsior: 3-3
AZ Alkmaar – Excelsior: 2-0
AZ Alkmaar – Excelsior: 1-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakat olan Calvin Stengs (OS, 1/0) kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise sakatlığı bulunan Stanley Elbers (F, 3/0) ve as kaleci Alessandro Damen (3 maç) forma giyemeyecek. Ayrıca Jeffry Fortes (D, 5/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

NGSBAHİS oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.43  5.08  7.14 (ALT 2.62 – ÜST 1.44)

İDDAA TAHMİNLERİ: Hollanda liginde 6. hafta mücadelesi.. 5 maçta 4 galibiyet alan AZ Alkmaar sezona iyi bir başlangıç yaptı. John van den Brom’un öğrencileri, ilk hafta PSV deplasmanında 3-2 kaybettikten sonra oynadıkları 4 maçı kazanmasını bildi. Kırmızı-beyazlı ekipte sakat olan Calvin Stengs (OS, 1/0) kadroda yer almıyor.. Ligin vasat ekiplerinden biri olan Excelsior ise 5 maç sonunda sadece 4 puan toplayabildi. İlginçtir, Mitchell van der Gaag’ın talebeleri içerde oynadıkları 3 maçı kaybederken, deplasmanda 4 puan aldılar. Konuk takımda sakatlığı bulunan Stanley Elbers (F, 3/0) ve as kaleci Alessandro Damen (3 maç) forma giyemeyecek. Ayrıca Jeffry Fortes (D, 5/0) şüpheli.. Taraftarının desteği ile oyunu domine edecek olan AZ Alkmaar’ın kazanması normal sonuç olacaktır.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz NGSBAHİS‘in açtığı 1.43 oranıyla “AZ Alkmaar Kazanır” ve 1.44 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

SAAT: 17:45

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 250 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

AZ Alkmaar: Bizot; Svensson, Hatzidiakos, Wuytens, Ouwejan; Til, Vejinovic, Van Overeem; Seuntjes, Weghorst, Jahanbakhsh.

Excelsior: Kristinsson; Karami, Mattheij, de Wijs, Massop; Koolwijk, Messaoud, Faik; Bruins, Caenepeel, El Azzouzi.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin.

 

 

.

Kategoriler: Hollanda

Etiketler: