İddaa Tahminleri: 151 Antalyaspor – Galatasaray

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Süper Lig mücadelesinde 10 Eylül Pazar günü Antalyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 151 İddaa koduyla yer alan Antalyaspor – Galatasaray maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ARTIK TEK MAÇTAN YATMAK YOK!

Antalyaspor’ın ligdeki maçları
Beşiktaş – Antalyaspor: 2-0
Antalyaspor – Akhisarspor: 2-2
Yeni Malatya – Antalyaspor: 1-1

Galatasaray’ın ligdeki maçları
Galatasaray – Kayserispor: 4-1
Osmanlıspor – Galatasaray: 1-3
Galatasaray – Sivasspor: 3-0

Aralarındaki son 4 maç
Galatasaray – Antalyaspor: 3-3
Antalyaspor – Galatasaray: 4-2
Galatasaray – Antalyaspor: 3-1
Antalyaspor – Galatasaray: 2-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakat olan Zeki ve Sandro kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise milli maçta burnu kırılan Serdar Aziz’in ilk 11’de forma giymesi şüpheli.

İddaa oranları
3.30  3.20  1.70 (ALT 1.90 – ÜST 1.45)

HİLBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
3.77  3.77  1.99 (ALT 2.39 – ÜST 1.56)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 4. hafta mücadelesi.. Yenilediği kadrosuyla sezona süper bir başlangıç yaparak ilk 3 maçını kazanan Galatasaray, Antalyaspor deplasmanından da galibiyetle ayrılarak 4’te 4 yapma hedefinde. Oynadığı futbolla taraftarını mest eden Galatasaray’da sakatlığı geçen Feghouli kadroya dahil edildi. Milli maçta burnu kırılan Serdar Aziz’in ise ilk 11’de forma giymesi şüpheli.. İlk 3 haftada henüz galibiyetle tanışamayan Antalyaspor’da ise hafta içi Eto’o krizi yaşandı. Önce yıldız oyuncunun menajeri, sonra da kendisi yönetimi eleştiren açıklamalar yaptı. Henüz bu kriz soğumamışken idmanda Rıza Çalımbay ile bir diğer yıldız Nasri arasında yaşanan gerilim, Galatasaray maçı öncesi ev sahibi ekipte havanın iyi olmadığını bize net bir biçimde gösteriyor.. Bir tarafta oynadığı futboldan keyif alan ve süper bir hava yakalayan Galatasaray, diğer tarafta henüz galibiyet alamayan ve hafta içi sorunlarla boğuşan bir Antalyaspor.. Doğal olarak ibre sarı-kırmızılı ekibi gösteriyor.. Ancak bizim öncelikli tercihimiz yine Galatasaray’ın diğer maçlarında olduğu gibi ÜST olacak.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz HİLBET‘in açtığı 1.56 oranıyla “2.5 GOL ÜSTÜ” ve 1.99 oranıyla “GALATASARAY KAZANIR” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (20:00) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 500 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Antalyaspor: Boffin, Celustka, Djourou, Diego, Sakıb, Salih, Charles, Nasri, Maicon, Aydın, Eto’o.

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz (Denayer/Ahmet Çalık), Linnes, Fernando, Ndiaye, Garry Rodrigues, Belhanda, Tolga, Gomis

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: İddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: