İddaa Tahminleri: 105 Galatasaray – Sivasspor (TUTTU)

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. Süper Lig mücadelesinde 25 Ağustos Cuma günü Galatasaray – Sivasspor kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 105 İddaa koduyla yer alan Galatasaray – Sivasspor maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve bugünün banko maçlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ARTIK TEK MAÇTAN YATMAK YOK!

Galatasaray’ın ligdeki maçları
Galatasaray – Kayserispor: 4-1
Osmanlıspor – Galatasaray: 1-3

Sivasspor’un ligdeki maçları
Akhisar – Sivasspor: 1-0
Sivasspor – Yeni Malatya: 2-0

Bu sahada aralarındaki son 4 maç (Lig)
Galatasaray – Sivasspor: 4-2
Galatasaray – Sivasspor: 2-1
Galatasaray – Sivasspor: 2-1
Galatasaray – Sivasspor: 3-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte yeni transfer Sofiane Feghouli dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Konuk ekipte ise sakatlığı süren Ali Vural, Ziya Erdal ve Ergin Keleş forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.15  4.75  8.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

BETSMOVE oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
1.26  5.83  13.21 (ALT 2.06 – ÜST 1.74)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 3. hafta mücadelesi.. Yapılan yıldız transferler ve ilk 2 haftada alınan 6 puanın yanı sıra, oynadığı futbolla taraftarını mest eden Galatasaray’da olumlu hava artarak devam ediyor. Özellikle ikinci ve üçüncü bölgede çok etkili olan Galatasaray’ın maçlarının çok gollü geçeceğini geçen hafta da bu sütünlarda belirtmiştik. Yine tempolu, keyifli ve gollü bir maç bekliyoruz. Sarı-kırmızı taraftarların tüm biletleri tükettiğini ve tribünlerin full olacağını belirtelim. Samet Aybaba yönetimindeki Sivasspor, geçen evinde Yeni Malatya’yı 2-0 yenerek ilk galibiyetini aldı. Ancak çok iyi hava yakalayan Galatasaray karşısında tutunmaları zor görünüyor. Zira geçmiş maçlarda da bu sahada puan çıkartamadılar.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz BETSMOVE‘un açtığı 1.39 oranıyla “Galatasaray Kazanır” ve 1.50 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak. Oran yükseltmek isteyenler “Handikaplı 1” ya da “3.5 ÜST” seçeneğine yönelebilir.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:45) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Muslera; Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Linnes; Tolga Ciğerci, Fernando; Rodrigues, Ndiaye, Belhanda; Gomis.

SİVASPOR: Sergio Rochet; Rıdvan Şimşek, Vitali Djakov, Mattias Bjarsmyr, Elderson; Mert Hakan, Auremir; Cyriac, Hakan Arslan, Emre Kılınç; Arouna Kone.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: İddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: