İddaa Tahminleri: 648 Dinamo Kiev – Maritimo (TUTTU)

Perşembe UEFA Avrupa Ligi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde 24 Ağustos Perşembe günü Dinamo Kiev ile Maritimo kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 648 İddaa koduyla yer alan Dinamo Kiev – Maritimo maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

TEK MAÇTAN YATMAYA SON!

Dinamo Kiev’in içerdeki son 4 maçı
Dinamo Kiev – Young Boys: 3-1
Dinamo Kiev – Karpaty: 5-0
Dinamo Kiev – Zirka: 3-0
Dinamo Kiev – Stal Kamianske: 4-1

Maritimo’nun son 4 maçı
Maritimo – Botev Plovdiv: 2-0
Maritimo – Paços Ferreira: 1-0
Belenenses – Maritimo: 1-0
Maritimo – Boavista: 1-0

Aralarındaki ilk maç
Maritimo – Dinamo Kiev: 0-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte ilk maçta kırmızı kart gören Yevhen Khacheridi (D) cezalı. Ayrıca sakatlığı bulunan Pivaric (D) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise sakat olan Coronas (OS), Fabio China (D) ve Ghazaryan (OS) forma giyemeyecek. Hücum oyuncusu Alhassane Keita (F) şüpheli.

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.26  5.83  13.21 (ALT 2.06 – ÜST 1.74)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş mücadelesi.. Portekiz’de oynanan ilk maç 0-0 golsüz eşitlikle sona ermişti. Topla daha çok oynayan ve maçı arzulayan taraf Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’di. Mavi-beyazlı ekip Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Young Boys’a son dakikada yediği golle elenince taraftarını çok üzmüştü. Bugün hata yapma lüksleri yok. Zaten Aleksandr Khatskevich’in öğrencileiri iç saha çok etkili. Bu sezon sahalarında oynadıkları 5 resmi maçı da kazanmasını bildiler. Bu maçların 4’ünden “handikaplı” galip geldiklerini de belirtelim.. Belçika doğumlu Türk oyuncu Erdem Şen’in forma giydiği Maritimo, Portekiz’in vasat ekiplerindne biri. Sıkı savunma yaparak maçı penaltılara götürmeye çalışacaklardır. Ancak bu zorlu deplasmandan sağ çıkmaları büyük sürpriz olur. Andriy Yarmolenko liderliğinde Dinamo Kiev turu geçen taraf olacaktır.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz MODABET‘in açtığı 1.26 oranıyla “Dinamo Kiev Kazanır” ve 1.75 oranıyla “Dinamo Kiev Handikap -1” seçenekleri olacak. (TUTTU)

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (19:45) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Dinamo Kiev (4-2-3-1): Koval; Morozyuk, Pantic, Vida, Kadar; Sydorchuk, Buyalskyy; Yarmolenko, Garmash, Gonzalez; Mbokani.

Maritimo (4-3-3): Charles; Bebeto, Zainadine, Pablo, Martins; Gamboa, Erdem Şen, Bessa; Piqueti, Everton, Valente.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Avrupa Ligi

Etiketler: