İddaa Tahminleri: 131 Osmanlıspor – Galatasaray

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. Süper Lig’de 2. hafta mücadelesinde 19 Ağustos Cumartesi günü Osmanlıspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 301 İddaa koduyla yer alan Osmanlıspor – Galatasaray maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra anında hesabınıza yatıyor)

Osmanlıspor’un son 3 maçı
Osmanlıspor – Karabükspor: 1-2
Gençlerbirliği – Osmanlıspor: 1-2
Yeni Malatya – Osmanlıspor: 3-1

Galatasaray’ın son 3 maçı
Galatasaray – Östersunds: 1-1
Galatasaray – Hertha Berlin: 1-2
Galatasaray – Kayserispor: 4-1

Aralarındaki son 4 maç
Galatasaray – Osmanlıspor: 1-2
Osmanlıspor – Galatasaray: 3-2
Osmanlıspor – Galatasaray: 2-2
Galatasaray – Osmanlıspor: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Osmanlıspor’da kırmızı kart cezalısı Tonia Tisdell ile sakatlıkları bulunan Karcemarskas, Koray Altınay, Engin Bekdemir ile forma giyemeyecek.

Galatasaray’da yeni transfer Sofiane Feghouli dizinde bulunan sakatlık nedeniyle kadroda yer almadı.

İddaa oranları
3.60  3.00  1.70 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
4.06  3.89  1.90 (ALT 2.27 – ÜST 1.70)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 2. hafta mücadelesi.. Transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan Galatasaray, ilk hafta içerde Kayserispor 4-1 mağlup ederek taraftarına umut verdi. İkinci ve üçüncü bölgede çok atletik ve yetenekli oyunculara sahip olan sarı-kırmızılı ekibin bu sezon maçlarında bol gollü geçecek gibi duruyor. Galatasaray’da yeni transfer Sofiane Feghouli dizinde bulunan sakatlık nedeniyle kadroda bulunmuyor. Selçuk İnan’ın ise yine yedek soyunması bekleniyor.. Yeni sezona Bülent Uygun yönetiminde giren Osmanlıspor ise ilk hafta ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor deplasmanında 3-1 mağlup olarak beklentilerin altında kaldı.. Keyifli, tempolu ve pzoisyonu bol bir maç bekliyoruz. Önce ÜST, sonra Galatasaray kuponlarda düşünülmeli.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz MODABET‘in açtığı 1.70 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.90 oranıyla “Galatasaray Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (21:45) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

OSMANLISPOR: Hakan Arıkan, Vrsajevic, Maxso, Numan Çürüksu, Pinto, Musa Çağıran, Tugay Kaçar, Umar, Lawal, Serdar Gürler, Bifouma.

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Linnes, Tolga Ciğerci, Fernando, Rodrigues, Ndiaye, Belhanda, Gomis.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: İddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: