İddaa Tahminleri: 478 Palmeiras – Atletico Goianiense

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Brezilya liginde 21 Haziran Çarşamba günü Palmeiras ile Atletico Goianiense kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 478 İddaa koduyla yer alan Palmeiras – Atletico Goianiense maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 300 TL BONUS

Palmeiras’ın içerdeki maçları
Palmeiras – Vasco Gama: 4-0
Palmeiras – Atl Mineiro: 0-0
Palmeiras – Fluminense: 3-1

Atletico Go’nun deplasmandaki maçları
Coritiba – Goianiense 4-1
Bahia – Goianiense 3-0
Cruzeiro – Goianiense 2-0

Aralarındaki maçlar
İlk kez karşılaşacaklar

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Dudu (OS, 2/0) ve Felipe Melo (OS, 4/0) kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

NGSBAHİS oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.29  5.14  10.54 (ALT 2.06 – ÜST 1.70)

İDDAA TAHMİNLERİ: Brezilya liginde 9. hafta mücadelesi.. Geçen senenin şampiyonu olan olan Palmeiras yeni sezonda beklentilerin altında kaldı. 8 maç sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak taraftarını üzdüler. Yeşil-beyazlı ekip geçen hafta deplasmanda Bahia’yı 4-2 yenerek moral buldu. Bugün içerde kazanarak bu galibiyeti anlamlandırmak isteyeceklerdir. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Dudu (OS, 2/0) ve Felipe Melo (OS, 4/0) kadroda yer almıyor.. Geçen sezon Serie B’de şampiyon olan Atletico Goianiense ise ilk 8 maç sonunda sadece 2 galibiyet alabildi. Kırmızı-siyahlı ekip deplasmanda oynadığı 3 maçta puan alamadı. Zorlu Palmeiras deplasmanında da işleri zor olacak.. İç sahada her daim etkili bir takım olan son şampiyon Palmeiras, üst sıralara tırmanmak adına bugün sahaya mutlak 3 puan için çıkacaktır.. Bunu da başaracaklarını düşünüyoruz.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz NGSBAHİS‘in açtığı 1.29 oranıyla “Palmeiras Kazanır” ve 1.75 oranıyla “Palmeiras Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

SAAT: 03:00

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 250 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Palmeiras: Prass; Mayke, Mina, Juninho (Edu Dracena), Egidio (Ze Roberto); Jean, Tche Tche, Guerra (Michel Bastos / Raphael Veiga); Roger Guedes, Keno (Erik), Borja.

Atletico GO: Felipe; Roger Carvalho, Breno, Andre Castro, Brni Pacheco, Eduardo Gabriel, Andrigo, Marcao, Igor, Jorginho, Everaldo.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: