İddaa Tahminleri: 338 Carpi – Benevento

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. İtalya Serie B’de 4 Haziran Pazar günü Carpi ile Benevento kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 338 İddaa koduyla yer alan Carpi – Benevento maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan isteyenecek)

Carpi’nin son 4 maçı
Hellas Verona – Carpi: 1-1
Carpi – Novara: 2-0
Carpi – Frosinone: 0-0
Frosinone – Carpi: 0-1

Benevento’nun son 4 maçı
Benevento – Frosinone: 2-1
Pisa – Benevento: 0-3
Benevento – Perugia: 1-0
Perugia – Benevento: 1-1

Aralarındaki son 4 maç
Benevento – Carpi: 0-1
Carpi – Benevento: 1-1
Carpi – Benevento: 1-1
Benevento – Carpi: 3-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

– Eklenecek –

İddaa oranları
2.10  2.70  2.80 (ALT 1.40 – ÜST 2.05)

BETSMOVE oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
2.35  2.95  3.15 (ALT 1.55 – ÜST 2.35)

İDDAA TAHMİNLERİ: İtalya Serie B’de Play Off Final ilk maçı.. Çift maç eleminasyon sistemi uygulanıyor. Eşleşmeden çıkan takım Serie A’ya çıkacak. Normal sezonu 62 puanla 7. sırada bitiren Carpi, bir önceki turda Frosinone’yi 0-0 ve 0-1’lik skorlarla geçmesini bildi. Rövanş mücadelesi son gergin geçti. Carpi 9 kişi kalmasına rağmen turu getirecek golü bularak mucizevi bir galibiyet elde etti.. 65 puanla ligi 5. sırada tamamlayan Benevento ise Perugia’yı 1-0 ve 1-1’lik skorlarla eledi. Marco Baroni’nin öğrencileri oynadığı bu iki maçın ilk yarısını golsüz beraberlikle bitirdi. İki takımın da kontrollü futboldan ödün vereceğini düşünmüyoruz. Hata yapmamak ilk hedefleri olacaktır. Zira yapacakları bir hata Serie A biletini yakabilir. O sebeple kısır bir skor beklentimiz var.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz BETSMOVE‘un açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.95 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-0

CANLI İZLE: (21:30) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

CARPI (4-4-2): Belec; Sabbione, Romagnoli, Poli, Letizia; Jelenic, Lollo, Bianco, Di Gaudio; Lasagna, Mbakogu.

BENEVENTO (4-4-2): Cragno; Venuti, Camporese, Lucioni, Lopez; Falco, Chibsah, Viola, Eramo; Cisse, Ceravolo.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: