İddaa Tahminleri: 195 Adanaspor – Fenerbahçe

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. Süper Lig’de 3 Haziran Cumartesi günü Adanaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 195 İddaa koduyla yer alan Adanaspor – Fenerbahçe maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan isteyenecek)

Adanaspor’un içerdeki son 4 maçı
Adanaspor – Akhisar Bld: 2-1
Adanaspor – Rizespor: 1-3
Adanaspor – Antalyaspor: 2-5
Adanaspor – Trabzonspor: 1-1

Fenerbahçe’nin deplasmandaki son 4 maçı
Karabükspor – Fenerbahçe: 0-1
Galatasaray – Fenerbahçe: 0-1
Beşiktaş – Fenerbahçe: 1-1
Gençlerbirliği – Fenerbahçe: 1-2

Aralarındaki son 3 maç
Fenerbahçe – Adanaspor: 3-0
Adanaspor – Fenerbahçe: 1-2
Fenerbahçe – Adanaspor: 2-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Adanaspor’da savunma oyuncusu Didi (D, 23/0) cezalı. Ayrıca Renan Diniz (D, 20/2) ve Roni Gleison (OS, 29/7) şüpheli.

Fenerbahçe’de ise Martin Skrtel (D, 31/2) cezalı. Ayrıca Robin Van Persie (F, 24/9), Roman Neustadter (D, 18/0),  Fabiano (Kaleci, 6 maç), Gregory Van Der Wiel (D, 11/0) ve Fernandao (F, 13/4) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
8.50  4.70  1.15 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
7.37  5.51  1.40 (ALT 2.84 – ÜST 1.41)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de sezonun son haftası.. Galatasaray ile üçüncülük mücadelesi yaan Fenerbahçe, ezeli rakibinden ikili averajda üstün olduğu için bu maçı kazanması durumunda sezonu 3. olarak bitirecek. Sarı-lacivertli ekibin puan kaybetmesi durumunda G.Saray içerde oynayacağı Konyaspor maçından galibiyetle ayrılması durumunda üçüncülük koltuğuna oturacak. Bu sezon yeterince taraftarını üzen Fenerbahçe’nin en azından ligi 3. sırada tamamlayıp ezeli rakibinin önünde ligi tamamlaması bir nebze seyircisini sevindirecektir. Konuk ekipte Martin Skrtel (D, 31/2) cezalı. Ayrıca Robin Van Persie (F, 24/9), Roman Neustadter (D, 18/0),  Fabiano (Kaleci, 6 maç), Gregory Van Der Wiel (D, 11/0) ve Fernandao (F, 13/4) kadroda yer almıyor.. Ligin son sırasında yer alan Adanaspor’un ise küme düşmesi kesinleştiği için prejtij maçları oynuyor. Son 7 maçında rakip filelere gol atmayı başaran Adanaspor’un maçları genelde gollü geçiyor. Ev sahibi ekipte savunma oyuncusu Didi (D, 23/0) cezalı. Ayrıca Renan Diniz (D, 20/2) ve Roni Gleison (OS, 29/7) şüpheli.. Fenerbahçe eksik olsa bile mutlak kazanması gereken maçta istediğini alacaktır. Oran yükseltmek isteyenler 3.5 ÜST deneyebilir.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz MODABET‘in açtığı 1.40 oranıyla “Fenerbahçe Kazanır” ve 2.02 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (17:000) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

ADANASPOR: Karacic, Digao, Viera, Foguinho, Tevfik, Cem Özdemir, Samican, Ahmet Bahçıvan, Vinicius, Gueye.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Aatıf, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Moussa Sow, Emenike.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: