İddaa Tahminleri: 562 Başakşehir – Konyaspor

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Türkiye Kupası final maçında 31 Mayıs Çarşamba günü Başakşehir ile Konyaspor kozlarını Yeni Eskişehir Stadı’nda paylaşacak. İddaa bülteninde 562 İddaa koduyla yer alan Başakşehir – Konyaspor maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan canlı yardımdan istenecek)

Başakşehir’in ligdeki son 4 maçı
Antalyaspor – Başakşehir: 0-1
Başakşehir – Gençlerbirliği: 2-1
Trabzonspor – Başakşehir: 0-0
Başakşehir – Adanaspor: 2-1

Konyaspor’un ligdeki son 4 maçı
Konyaspor – Alanyaspor: 2-3
Kayserispor – Konyaspor: 2-1
Konyaspor – Karabükspor: 3-0
Konyaspor – Akhisar Bld: 0-3

Aralarındaki son 3 maç
Konyaspor – Başakşehir: 1-1
Başakşehir – Konyaspor: 1-1
Konyaspor – Başakşehir: 0-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Medipol Başakşehir’de Brezilyalı futbolcu Doka cezalı olması sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca ameliyat olarak sezonu kapatan Mehmet Batdal ve tedavisi süren Egemen Korkmaz kadroda yok.

Konyaspor’da ise son maçta sakatlanan Riad Bajic’in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Sakatlığı süren Halil İbrahim Sönmez kadroda yine yer almıyor.

İddaa oranları
1.85  3.10  2.90 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

HİPERBET oranları (600 TL BONUS için TIKLA)
2.05  3.35  3.75 (ALT 1.62 – ÜST 2.20)

İDDAA TAHMİNLERİ: Türkiye Kupası’nda final günü.. 4 büyüklerin olmadığı bir final karşılaşması gerçekten sürpriz oldu. Süper Lig’i ikinci olarak bitirmeyi garantileyen Başakşehir, Abdullah Avcı yönetiminde herkesin alkışını topladı. İstanbul temsilcisinde Brezilyalı oyuncu Doka cezalı olması sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca ameliyat olarak sezonu kapatan Mehmet Batdal ve tedavisi süren Egemen Korkmaz kadroda yok.. Aykut Kocaman yönetiminde bu sezon istikrarlı bir görüntü vermeyen Konyaspor ise gözünü kupaya dikti. Yeşil-beyazlı ekipte son maçta sakatlanan takımın en skorer oyuncusu Riad Bajic’in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Sakatlığı süren Halil İbrahim Sönmez kadroda yine yer almıyor.. İki takım içinde tarihi bir karşılaşma. Zira mutlu sona ulaşan takım ilk kez Türkiye Kupası’nı müzesine götürecek.. Bu sebeple iki teknik adamın da fazla riske gireceğini düşünmüyoruz. Savunmadan ödün vermeden oynayacaklardır. Bu da bize kısır bir skorun sinyalini veriyor..  Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz HİPERBET‘in açtığı 1.62 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.95 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

SAAT: (21:30)

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 600 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

– Eklenecek –

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: