İddaa Tahminleri: 465 Alanyaspor – Galatasaray

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Süper Lig’de 29 Mayıs Pazartesi günü Alanyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 465 İddaa koduyla yer alan Alanyaspor – Galatasaray maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan istenecek)

Alanyaspor’un ligdeki son 4 maçı
Kayserispor – Alanyaspor: 3-0
Konyaspor – Alanyaspor: 2-3
Alanyaspor – Karabükspor: 4-2
Akhisar – Alanyaspor: 3-0

Galatasaray’ın ligdeki son 4 maçı
Bursaspor – Galatasaray: 0-5
Galatasaray – Kasımpaşa: 1-3
Gaziantepspor – Galatasaray: 1-2
Galatasaray – Osmanlıspor: 2-0

Bu sezon aralarındaki ilk maç
Galatasaray – Alanyaspor: 5-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Alanyaspor’da cezalı olan Kenneth Omeruo (D, 25/1) forma giyemeyecek.

Galatasaray’da ise Nigel de Jong, Serdar Aziz, Chedjou, Cenk Gönen ve Cavanda kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
4.60  3.40  1.45 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

GORABET oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
4.18  4.34  1.75 (ALT 3.04 – ÜST 1.36)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 33. hafta karşılaşması.. 58 puanla 4. sırada yer alan Galatasaray, kalan iki maçını kazanarak ezeli rakibi Fenerbahçe’nin önünde ligi 3. bitirme hesapları yapıyor. Sarı-lacivertli ekip bu hafta Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetti. Galatasary bu maçı kaznaması durumunda puanları eşitleyecek. Sarı-kırmızılı ekipte Nigel de Jong, Serdar Aziz, Chedjou, Cenk Gönen ve Cavanda kadroda yer almıyor.. 40 puanla 11. sırada yer alan Alanyaspor ise Susic’in takımın başına gelmesi ile bol gollü maçlara imza atmaya başladı. Antalya ekibi son 11 lig maçında sadece 1 kez ALT skora imza atarken, 10 maçtan ÜST skorla sahadan ayrıldı. Ev sahibi ekipte cezalı olan savaunma oyuncusu Kenneth Omeruo forma giyemeyecek.. Alanyaspor’ın bir hedefi olmadığından rahat çıkacak maça. G.Saray’ın ise mutlak kazanması gerekiyor. Tempolu, keyifli ve bol gollü bir maç bekliyoruz.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz GORABET‘in açtığı 1.36 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.89 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-3

CANLI İZLE: (20:00) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 250 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

ALANYASPOR: Haydar, Gassama, Carlos Garcia, Tzavellas, N’Sakala, Isaac Sackey, Efecan Karaca, Candeias, Emre Akbaba, Junior Fernandes, Vagner Love.

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Ahmet Çalık, Semih, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Sneijder, Bruma, Podolski.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: