İddaa Tahminleri: 382 Celtic – Hearts

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. İskoçya ligi Şampiyonluk Grubu’nda 21 Mayıs Pazar günü Celtic ile Hearts kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 382 İddaa koduyla yer alan Celtic – Hearts maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan istenecek)

Celtic’in maçları (Şampiyonluk Grubu)
Rangers – Celtic: 1-5
Celtic – St.Johnstone: 4-1
Aberdeen – Celtic: 1-3
Partick – Celtic: 0-5

Hearts’ın maçları (Şampiyonluk Grubu)
Hearts – Partick: 2-2
Hearts – Aberdeen: 1-2
Rangers – Hearts: 2-1
St.Johnstone – Hearts: 1-0

Bu sezon aralarındaki maçlar
Hearts – Celtic: 1-2
Celtic – Hearts: 4-0
Hearts – Celtic: 0-5

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte 1 aydır sakatlığı süren takımın en skorer ismi Moussa Dembele (29 maç, 17 gol, 8 asist) yine kadroda yok.

Konuk takımda ise John Souttar (D, 22/0), Callum Paterson (D, 20/8), Andraz Struna (D, 13/1) ve Lennard Sowah (D, 11/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Rory Currie (F, 9/0) ve Sam Nicholson (OS, 19/3) şüpheli.

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.22  6.56  11.55 (ALT 3.03 – ÜST 1.37)

İDDAA TAHMİNLERİ: İskoçya ligi Şampiyonluk Grubu’nda son hafta mücadelesi.. Bu sezon İskoçya Premier Lig’i adeta tek başına süpüren Celtic, taraftarını mest eden sonuçlar alarak şampiyonluğunu haftalar öncesinde ilan etti. Şampiyonluk Grubu’nda oynadığı 4 maçını da kayıpsız geçen yeşil-beyazlı ekip, ligdeki son maçına şov amaçlı çıkacak. Önümüzdeki hafta Aberdeen ile yapacakları kupa finali öncesi bu maç morak karşılaşması olacak. Ev sahibi ekipte 1 aydır sakatlığı süren takımın en skorer ismi Moussa Dembele (29 maç, 17 gol, 8 asist) yine kadroda yok.. Hiçbir iddiası bulunmayan Hearts grupta oynadığı 4 maçta sadece 1 puan alabildi. Bu sezon Celtic karşısında 3 maçta da kaybettiler. Bugün de direnebileceklerini sanmıyoruz.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz MODABET‘in açtığı 1.59 oranıyla “Celtic Handikap -1” ve 1.56 oranıyla “İlk Yarı 1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-1

CANLI İZLE: (14:30) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Celtic: Gordon – Lustig, Simunovic, Boyata, Tierney – Armstong, Brown – Roberts, McGregor, Sinclair – Griffiths.

Hearts: Noring – Nowak, Tziolos, Hughes – Smith, Cowie, Martin, Djoum, Nicholson – Johnsen, Goncalves.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİskoçya

Etiketler: