İddaa Tahminleri: 597 Partick Thistle – Celtic

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. İskoçya ligi Şampiyonluk Grubu’nda 17 Mayıs Perşembe günü Partick Thistle ile Celtic kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 597 İddaa koduyla yer alan Partick Thistle – Celtic maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan istenecek)

Partick Thistle’nin maçları (Şampiyonluk Grubu)
Hearts – Partick: 2-2
Partick – Rangers: 1-2
St.Johnstone – Partick: 1-0

Celtic’in maçları (Şampiyonluk Grubu)
Rangers – Celtic: 1-5
Celtic – St.Johnstone: 4-1
Aberdeen – Celtic: 1-3

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Partick Thistle – Celtic: 0-3
Partick Thistle – Celtic: 0-2
Partick Thistle – Celtic: 1-2
Partick Thistle – Celtic: 1-4

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Sean Welsh (OS, 21/3) ve Ryan Scully (Kaleci, 7 maç) saatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Mustapha Dumbuya (D, 8/0) şüpheli.

Konuk takımda ise 1 aydır sakatlığı süren takımın en skorer ismi Moussa Dembele (29 maç, 17 gol, 8 asist) yine kadroda yok.

İddaa oranları
6.50  4.75  1.20 (ALT 1.80 – ÜST 1.45)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
9.10  5.16  1.32 (ALT 2.15 – ÜST 1.68)

İDDAA TAHMİNLERİ: İskoçya ligi Şampiyonluk Grubu’nda 4. maç.. 3 maç sonunda sadece 1 puan toplayabilen Partick Thistle, bormal sezonu 6. sırada tamamlamıştı. Bundan önceki 4 sezonda hep Küme Düşme Grubu’nda yer alan Glasgow ekibi için Şampiyonluk Grubu’nda fazla beklentiye girmek abes olur. Ev sahibi takımda Sean Welsh (OS, 21/3) ve Ryan Scully (Kaleci, 7 maç) saatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Mustapha Dumbuya (D, 8/0) şüpheli.. Normal sezonu en yakın rakibinin 24 puan önünde namağlup lider tamamlayan Celtic ise tartışmasız ligin kaliteli ekibi. Şampiyonluk Grubu’nda oynadığı 3 maçlarını da “handikaplı” kazanmasını bildiler. Konuk takımda ise 1 aydır sakatlığı süren takımın en skorer ismi Moussa Dembele (29 maç, 17 gol, 8 asist) yine kadroda yok.. Bu sahada iki takımın maçlarına baktığımızda, 2002 yılına kadar oynanan 11 karşılaşmanın hepsini Celtic’in kazandığını görüyoruz. Yeşil-beyazlı ekibi yine ağırlığını koyup sahadan galibiyetle ayrılmaısnı bilecektir.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz MODABET‘in açtığı 1.30 oranıyla “Celtic Kazanır” ve 1.91 oranıyla “Celtic Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (21:45) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Partick Thistle: Cerny – Lindsay, Devine, Keown – Elliot, Edwards, Osman, Barton, Booth – Azeez, Doolan.

Celtic: Gordon – Lustig, Simunovic, Boyata, Tierney – Armstong, McGregor – Roberts, Rogic, Sinclair – Griffiths.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİskoçya

Etiketler: