İddaa Tahminleri: 158 Bursaspor – Beşiktaş

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. Süper Lig’de 15 Mayıs Pazartesi günü Bursaspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 158 İddaa koduyla yer alan Bursaspor – Beşiktaş maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan istenecek)

Bursaspor’un ligdeki son 4 maçı
Bursaspor – Karabükspor: 3-0
Akhisar – Bursaspor: 5-1
Bursaspor – Galatasaray: 0-5
Rizespor – Bursaspor: 6-0

Beşiktaş’ın ligdeki son 4 maçı
Trabzonspor – Beşiktaş: 3-4
Beşiktaş – Adanaspor: 3-2
Başakşehir – Beşiktaş: 3-1
Beşiktaş – Fenerbahçe: 1-1

Aralarındaki son 4 maç
Beşiktaş – Bursaspor: 3-2
Bursaspor – Beşiktaş: 0-1
Beşiktaş – Bursaspor: 3-2
Beşiktaş – Bursaspor: 2-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Yonathan Del Valle (OS, 21/1), Deniz Yılmaz (F, 19/4) ve Serdar Kurtuluş (D, 6/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Ertugrul Ersoy (D, 18/1) ve Emre Taşdemir (D, 3/1) şüpheli.

Konuk takımda ise cezalı olan Anderson Talisca (OS, 20/10) ile sakatlığı süren Caner Erkin (D, 6/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca Ömer Şişmanoğlu (F, 8/2) şüpheli.

İddaa oranları
7.80  5.00  1.15 (ALT 2.70 – ÜST 1.20)

SCORBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
8.68  5.81  1.33 (ALT 3.15 – ÜST 1.35)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 31. hafta mücadelesi.. Herkesin haftalar önce kesin şampiyon gözüyle baktığı Beşiktaş, peş peşe puan kayıpları yaşayınca şampiyonluk şansını riske soktu. Geçen hafta Fenerbahçe derbisinde ezeli rakibini oyun olarak ezen ve birçok pozisyonu cömertçe harcayan siyah-beyazlılar, 9 kişi kalan rakibine son dakikada puan verince doğal olarak yıkıldı.. Artık puan kaybına tahammülleri yok. Zira Başakşehir şu an maç fazlasıyla lider.. Beşiktaş’ta PFDK’dan 1 maç ceza alan Anderson Talisca forma giyemeyecek.. Sıkıntılı bir sezon geçiren Bursaspor ise küme düşme potasının hemen üzerinde yer alıyor. Düşme riskleri yok gibi birşey ancak Rizespor’un kalan 3 maçını kazanması durumunda Bursaspor’un da kesin puan toplaması gerekiyor. Ev sahibi ekipte Yonathan Del Valle (OS, 21/1), Deniz Yılmaz (F, 19/4) ve Serdar Kurtuluş (D, 6/0) forma giyemeyecek.. Son 3 maçında kalesinde 16 gol gören Bursaspor karşısında mutlak kazanması gereken Beşiktaş’ın hata yapacağını düşünmüyoruz.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz SCORBET‘in açtığı 1.33 oranıyla “Beşiktaş Kazanır” ve 1.65 oranıyla “Beşiktaş Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (20:00) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Bursaspor: Harun, Ertuğrul, Şamil, İsmail, Aziz Behich, Merter, Jorquera, Stancu, Bilal Kısa, Onur Atasaray, Kubilay.

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Aboubakar.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: