İddaa Tahminleri: 224 San Martin Sj – Godoy Cruz

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. Arjantin liginde 12 Mayıs Cuma günü San Martin Sj ile Godoy Cruz kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 224 İddaa koduyla yer alan San Martin Sj – Godoy Cruz maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve bugünün banko maçlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 300 TL BONUS
(Üstelik tüm lig maçlarını ŞİFRESİZ izleyeceksiniz)

San Martin’in ligdeki son 4 maçı
Lanus – San Martin Sj: 0-0
San Martin Sj – Belgrano: 2-1
Godoy Cruz – San Martin Sj: 0-0
San Martin Sj – Quilmes: 1-0

Godoy Cruz’un ligdeki son 4 maçı
Godoy Cruz – Banfield: 3-1
Talleres – Godoy Cruz: 1-0
Godoy Cruz – SM San Juan: 0-0
Defensa – Godoy Cruz: 0-0

Aralarındaki son 3 maç
Godoy Cruz – San Martin Sj: 1-0
San Martin Sj – Godoy Cruz: 2-0
Godoy Cruz – San Martin Sj: 0-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

– Eklenecek –

İddaa oranları
2.20  2.70  2.70 (ALT 1.40 – ÜST 2.05)

BETSMOVE oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
2.45  3.05  3.05 (ALT 1.55 – ÜST 2.25)

İDDAA TAHMİNLERİ: Arjantin liginde 24. hafta mücadelesi.. 25 puanla 21. sırada bulunan San Martin ligde 6 maçtır yenilmiyor. 4 beraberlik 2 galibiyet alan yeşil-siyahlı ekibin bu karşılaşmalarda sadece 1 maçı ÜST sonuçlandı. En göze batan istatistik ise 6 maçın hepsinde ilk yarı gol olmazken, beraberlikle ile biten 4 maçın 0-0 sonuçlanması.. 28 puanla 18. sırada yer alan Godoy Cruz’un ise son 2 maçı 0-0 beraberlikle bitti. Ayrıca son 3 deplasman maçında gol atamadıklarını belirtelim.. Arjantin’de tipik bir ALT maçı diyebiliriz.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz BETSMOVE‘un açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.95 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-0

CANLI İZLE: (03:15) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

San Martin SJ: Luis Ardente; Pablo Aguilar, Juan Francisco Mattia, Matias Escudero, Mauricio Casierra; Maximiliano Lugo, Marcos Gelabert, Emiliano Agüero, Ezequiel Montagna; Emanuel Dening, Joaquin Molina.

Godoy Cruz: Rodrigo Rey; Luciano Abecasis, Diego Viera, Danilo Ortiz (Leonel Galeano), Fabrizio Angileri; Fabian Henriquez, Guillermo Fernandez; Angel Gonzalez, Gaston Gimenez, Marcelo Benitez; Javier Correa.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: