İddaa Tahminleri: 400 Celta Vigo – Manchester United

Perşembe UEFA Avrupa Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. UEFA Avrupa Ligi’nde 4 Mayıs Perşembe günü Celta Vigo ile Manchester United kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 400 İddaa koduyla yer alan Celta Vigo – Manchester United maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan istenecek)

Celta Vigo’nun içerdeki maçları (UEFA Avrupa Ligi)
Celta Vigo – Panathinaikos: 2-0
Celta Vigo – Ajax: 2-2
Celta Vigo – Standard Liege: 1-1
Celta Vigo – Shakhtar: 0-1
Celta Vigo – Krasnodar: 2-1
Celta Vigo – Genk: 3-2

Manchester United’ın deplasmandaki maçları (UEFA Avrupa Ligi)
Feyenoord – Man Utd: 1-0
Fenerbahçe – Man Utd: 2-1
Zorya Luhansk – Man Utd: 0-2
Saint-Etienne – Man Utd: 0-1
Rostov – Man Utd: 1-1
Anderlecht – Man Utd: 1-1

Aralarındaki maçlar
Avrupa kupalarında ilk kez karşılaşacaklar

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Giuseppe Rossi (F, 18/4) forma giyemeyecek. Ayrıca Carles Planas (D, 10/0) şüpheli.

Konuk takımda ise en skorer isim olan Zlatan Ibrahimovic (F, 28/17), Marcos Rojo (D, 21/1), Luke Shaw (D, 11/0) ve Timothy Fosu-Mensah (OS, 3/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca Phil Jones (D, 14/0) ve Chris Smalling (D, 15/1) şüpheli.

İddaa oranları
2.50  3.10  2.10 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

HİPERBET oranları (600 TL BONUS için TIKLA)
3.10  3.05  2.45 (ALT 1.55 – ÜST 2.30)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi’nde Yarı Final ilk maçı.. 11. sırada olduğu La Liga’da bir iddiası kalmayan Celta Vigo, tüm motivasyonunu bu maça odakladı. Gruptan çıktıktan sonra sırasıyla Shakhtar, Krasnodar ve Genk’i eleyen Eduardo Berizzo’nun öğrencileri, bu turu da geçmeleri durumunda finale çıkarak kulüp tarihinde bir ilke imza atacaklar. Ev sahibi ekipte Giuseppe Rossi (F, 18/4) forma giyemeyecek. Ayrıca Carles Planas (D, 10/0) şüpheli.. İngiltere Premier Lig’de 5. sırada yer alan M.United ise önümüzdeki sezon için en azından Şampiyonlar Ligi’ne gidebilmenin hesaplarını yapıyor. Bunun için ya ligde ilk 4 içinde yer almaları, ya da bu kupayı müzelerine götürmeleri gerekiyor.. Jose Mourinho Avrupa maçlarına önem veren bir teknik adam. Ancak eksik listesinin kabarık olması bu maç öncesi elini kolunu bağlıyor. Konuk takımda en skorer isim olan Zlatan Ibrahimovic (F, 28/17), Marcos Rojo (D, 21/1), Luke Shaw (D, 11/0) ve Timothy Fosu-Mensah (OS, 3/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca Phil Jones (D, 14/0) ve Chris Smalling (D, 15/1) şüpheli.. Dengeli geçmesini beklediğimiz maçta “ALT” ve “İlk Yarı 0” tercihleri öncelikle düşünlmeli.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz HİPERBET‘in açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.92 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (21:45) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 600 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Celta Vigo: Sergio Alvarez; Mallo, Cabral, Fontas, Jonny; Radoja, Pablo Hernandez; Aspas, Wass, Sisto; Guidetti.

Manchester United: Romero; Valencia, Bailly, Darmian, Young; Pogba, Carrick, Herrera; Mkhitaryan, Rashford, Martial.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa Tahminleriİngiltereİspanya

Etiketler: