İddaa Tahminleri: 575 Brighton – Wigan

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. İngiltere Championship’te 17 Nisan Pazartesi günü Brighton ile Wigan kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 575 İddaa koduyla yer alan Brighton – Wigan maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ARKADAŞINI DAVET ET 50 TL KAZAN

Brighton’ın içerdeki son 4 maçı
Brighton – Newcastle: 1-2
Brighton – Derby County: 3-0
Brighton – Blackburn: 1-0
Brighton – Birmingham: 3-1

Wigan’ın deplasmandaki son 4 maçı
Blackburn – Wigan: 1-0
Birmingham – Wigan: 0-1
Newcastle – Wigan: 2-1
Ipswich – Wigan: 3-0

Aralarındaki son 3 maç
Brighton – Wigan: 1-0
Wigan – Brighton: 2-1
Wigan – Brighton: 0-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Shane Duffy (D, 31/2), Connor Goldson (D, 5/0) ve Sam Adekugbe (D, 1/0) kadroda yer almıyor.. Ayrıca Sam Baldock (F, 30/11) şüpheli.

Konuk takımda ise en skorer isim Will Grigg (F, 33/5), Alex Gilbey (OS, 15/2), Omar Bogle (F, 12/3), Andy Kellett (D, 5/0), Ryan Tunnicliffe (OS, 5/0) ve Donervon Daniels (D, 1/0) form giyemeyecek.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.50  3.91  6.58 (ALT 1.84 – ÜST 1.93)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Championship’te 43. hafta mücadelesi.. En yakın rakibi Newcastle’ın 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Brighton, oldukça formda bir görüntü sergiliyor. Ligde oynadığı son 7 maçının 6’sını kazanma başarısı gösteren mavi-beyazlı ekipte Hemed, Murray ve Knockaert yine taraftarın en güvendiği isimler olacak. Ev sahibi takımda Shane Duffy (D, 31/2) sakat, Sam Baldock (F, 30/11) şüpheli.. 40 puanla küme düşme potasında yer alan Wigan ise son iki maçını içerde oynadı ve 6 puanı hanesine yazdırarak biraz olsun moral buldu. Graham Barrow’un öğrencileri bu iki maçı da 3-2’lik skorla yendi. Ancak deplasmanda etksizi bir görüntü veriyorlar. Dış sahada oynadıkları son 5 maçın 4’ünü kaybettiler. Bugün zorlu Brighton deplasmanında sağ çıkmaları sürpriz olur. Üstelik eksik listesi de kabarık.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz MODABET‘in açtığı 1.50 oranıyla “Brighton Kazanır” ve 1.93 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (17:00) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Brighton: Stockdale, Saltor, Hünemeier, Dunk, Pocognoli, Knockaert, Sidwell, Stephens, March, Hemed, Murray.

Wigan: Haugaard, Connolly, Buxton, Burn, Warnock, MacDonald, Hanson, Power, Morsy, Jacobs, Obertan.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: