İddaa Tahminleri: 129 De Graafschap – Waalwijk

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. Hollanda 2. liginde 7 Nisan Cuma günü De Graafschap ile Waalwijk kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 129 İddaa koduyla yer alan De Graafschap – Waalwijk maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve bugünün banko maçlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan istenecek)

De Graafschap’ın içerdeki son 4 maçı
De Graafschap – Telstar: 2-1
De Graafschap – Nac Breda: 2-1
De Graafschap – Jong Ajax: 3-2
De Graafschap – PSV II: 2-1

PSV Eindhoven’ın ligdeki son 4 maçı
Nac Breda – Waalwijk: 2-3
PSV II – Waalwijk: 4-1
Achilles – Waalwijk: 2-3
Den Bosch – Waalwijk: 1-1

Aralarındaki son 3 maç
De Graafschap – Waalwijk: 1-1
Waalwijk – De Graafschap: 0-5
Waalwijk – De Graafschap: 2-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlıktan çıkan Bryan Smeets kadroya dahil oldu.

Konuk takımda ise Wormgoor (D, 13/0) ve R. Ndefe (F, 5/0) forma giyemecek.

İddaa oranları
1.60  3.40  3.60 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

SÜPERBAHİS oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
1.55  4.00  5.10 (ALT 2.40 – ÜST 1.50)

İDDAA TAHMİNLERİ: Hollanda 2. liginde 33. hafta karşılaşması.. 39 puanla 13. sırada bulunan De Graafschap, iki aydır üstün formu ile dikkat çekiyor. Özellikle iç sahada başarılı sonuçlar alan mavi-beyazlı ekip, taraftarı önünde oynadığı son 5 maçını kazanmasını bildi. Diğer göze batan istatistik ise ligde oynadıkları son 14 maçın 12’sinde sahadan ÜST skorla ayrılmaları.. 49 puanla 9. sırada yer alan Waalwijk ise aynı rakibi gibi gollü maçlara imza atıyor. Peter van den Berg’in öğrencileri ligde oynadığı son 15 maçta sadece 2 kez ALT skora imza attı. Konuk takımda Wormgoor (D, 13/0) ve R. Ndefe (F, 5/0) forma giyemecek.. Gollü geçmesini beklediğimiz maçta ev sahibi De Graafschap 3 puana daha yakın görüyoruz. Önemli bir bilgiyi de paylaşalım; yurt dışında De Graafschap ve ÜST oranlarında düşüş var. Büyük ihtimal gün içinde İddaa’da da oranlar düşecektir.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz SÜPERBAHİS‘in açtığı 1.50 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.55 oranıyla “De Graafschap Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:45) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 350 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

De Graafschap: Bednarek, Van Overbeek, Nieuwpoort, Van Diermen, Straalman, Driver; Diemers, Smeets, Klaasen; Parzyszek, Van den Hurk.

Waalwijk: Williams; Mezghrani, Van Weert, Greene, G. Ndefe; Sno, Anderson, Rienstra; Sanoh, Benson, Lazic.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: FeaturedHollandaİddaa TahminleriOranı Düşen Maçlar

Etiketler: