İddaa Tahminleri: 150 Beşiktaş – Gençlerbirliği

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Süper Lig’de 2 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile Gençlerbirliği kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 150 İddaa koduyla yer alan Beşiktaş – Gençlerbirliği maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan istenecek)

Beşiktaş’ın içerdeki son 4 maçı
Beşiktaş – Konyaspor: 5-1
Beşiktaş – Akhisar: 3-1
Beşiktaş – Rizespor: 1-0
Beşiktaş – Kayserispor: 2-2

Gençlerbirliği’nin deplasmandaki son 4 maçı
Kasımpaşa – Gençlerbirliği: 3-0
Alanyaspor – Gençlerbirliği: 3-0
Karabükspor – Gençlerbirliği: 1-0
Galatasaray – Gençlerbirliği: 3-2

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Beşiktaş – Gençlerbirliği: 3-0
Beşiktaş – Gençlerbirliği: 1-1
Beşiktaş – Gençlerbirliği: 2-1
Beşiktaş – Gençlerbirliği: 1-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda sakat olan Caner Erkin (D, 6/0) ile cezalı olan Aboubakar (F, 19/6) kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise tedavisine devam edilen Agon Mehmeti (F, 1/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.25  4.00  6.50 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

WSBETS oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
1.45  4.50  7.25 (ALT 2.10 – ÜST 1.70)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 26. hafta karşılaşması.. 55 puanla liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş şampiyonluk yolunda bu akşam kritik bir maça çıkacak. Dün Başakşehir’in son dakikada yediği golle Akhisar deplasmanında mağlup olması Beşiktaş’ın iştahını kabarttı. Siyah-beyazlı ekip bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda puan farkını 5’e çıkaracak ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayacak. Ev sahibi takımda sakat olan Caner Erkin (D, 6/0) ile cezalı olan Aboubakar (F, 19/6) kadroda yer almıyor. Uzun tedavi sonrası kadroya dahil olan Demba Ba görev verilmesi durumunda ikinci yarı seyircisi ile buluşabilir.. 32 puanla 10. sırada bulunan Gençlerbirliği ise iç sahada etkili ancak deplasman maçlarında sıkıntılı görünüyor. Ümit Özat’ın gelmesi ile daha ofansif ve daha derli toplu bir kimliğe bürünen Ankara ekibinde önemli bir eksik bulunmuyor.. Rahat konumda olan Gençlerbirliği’nin kapanmayacağını düşünerek tempolu, keyifli ve gollü bir maç bekliyoruz. Müthiş taraftar desteği ile maça çıkacak olan Beşiktaş’ın şampiyonluk iştahı ile karşılaşmayı lehine çevirmesi normal sonuç olacaktır.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz WSBETS‘in açtığı 1.45 oranıyla “Beşiktaş Kazanır” ve 1.70 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (19:00) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ (Resmi): Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan Özyakup, Hutchinson, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun.

GENÇLERBİRLİĞİ (Resmi): Hopf, Ahmet, Politevich, Claro, Anıl, Uğur, Selçuk, Khalili, Ring, Serdar, Aydın.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: