İddaa Tahminleri: 123 Trabzonspor – Galatasaray

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. Süper Lig’de 18 Mart Cumartesi günü Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 123 İddaa koduyla yer alan Trabzonspor – Galatasaray maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Trabzonspor’un ligdeki son 4 maçı
Trabzonspor – Alanyaspor: 0-0
Konyaspor – Trabzonspor: 1-1
Trabzonspor – Karabükspor: 1-0
Akhisar – Trabzonspor: 1-3

Galatasaray’ın ligdeki son 4 maçı
Rizespor – Galatasaray: 1-1
Galatasaray – Beşiktaş: 0-1
Antalyaspor – Galatasaray: 2-3
Galatasaray – Gençlerbirliği: 3-2

Aralarındaki son 4 maç
Trabzonspor – Galatasaray: 2-1
Trabzonspor – Galatasaray: 0-1
Galatasaray – Trabzonspor: 2-1
Galatasaray – Trabzonspor: 0-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici (OS, 15/3) ile sakat olan Durica (D, 20/0) kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise sakatlığı bulunan Serdar Aziz (D, 5/0), Hakan Balta (D, 20/0), Eren Derdiyok (F, 22/10) ve Chedjou (D, 14/0) maç kadrosunda bulunmuyor.

İddaa oranları
2.00  3.10  2.65 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

WSBETS oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
2.25  3.40  3.20 (ALT 1.88 – ÜST 1.90)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 25. hafta mücadelesi.. İlk yarıda aldığı sonuçlarla taraftarını üzen Trabzonspor, devre arası yaptığı takviyelerle ikinci devre bambaşka bir kimliğe büründü. Bordo-mavili ekip ligin ikinci yarısında oynadığı 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik alarak 5. sıraya kadar yükseldi. Son olarak Akhisar’ı deplasmanda 3-1 mağlup eden Karadeniz ekibinde kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici (OS, 15/3) ile sakat olan Durica (D, 20/0) kadroda yer almıyor.. Teknik direktörlüğe Igor Tudor’un gelmesi ile daha hırslı ve koşan bir takıma bürünen Galatasaray ise 46 puanla 3. sırada yer alıyor. Tudor üçlü savunma anlayışını takıma oturtmaya çalışıyor ancak futbolcuların bu sisteme uyum sağlamaları biraz zaman alacak gibi. Zira sarı-kırmızılı ekip savunmanın problerini bir türlü çözemedi. Tudor ile oynadıkları 4 maçta da kalelerinde gol gördüler. Galatasaray’da sakatlığı bulunan Serdar Aziz (D, 5/0), Hakan Balta (D, 20/0), Eren Derdiyok (F, 22/10) ve Chedjou (D, 14/0) maç kadrosunda bulunmuyor. De Jong ve Sneijder’in ilk 11’de forma giyip giymeyeceği ise maç saati netleşecek.. Keyifli bir maç bizleri bekliyor. İki takımın da skor üretmesi olası duruyor.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz WSBETS‘in açtığı 1.62 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.97 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (19:00) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor (RESMİ): Onur, Pereira, Uğur, Medjani, Mas, Onazi, Okay, Yusuf Yazıcı, Castillo, Olcay, N’Doye.

Galatasaray (RESMİ): Muslera, Semih, Cavanda, Carole, Linnes, Selçuk, Tolga, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: