İddaa Tahminleri: 532 Beşiktaş – Olympiakos

Perşembe UEFA Avrupa Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanşında 16 Mart Perşembe günü Beşiktaş ile Olympiakos kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 532 İddaa koduyla yer alan Beşiktaş – Olympiakos maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Beşiktaş’ın içerdeki Avrupa maçları
Beşiktaş – Dynamo Kiev: 1-1
Beşiktaş – Napoli: 1-1
Beşiktaş – Benfica: 3-3
Beşiktaş – H. Beer Sheva: 2-1

Olympiakos’un deplasmandaki Avrupa maçları
Young Boys – Olympiakos: 0-1
FC Astana – Olympiakos: 1-1
APOEL Nicosia – Olympiakos: 2-0
Osmanlıspor – Olympiakos: 0-3

Aralarındaki ilk maç
Olympiakos – Beşiktaş: 1-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Beşiktaş’ta orta sahadan Tolgay Arslan cezalı. Kayserispor maçında sakatlanan Marcelo ile sakatlıktan yeni çıkan Caner Erkin’in oynama ihtimali zayıf.

Konuk takımda ise Cardozo (F, 17/2), Dominguez (OS, 5/1), Bouchalakis (OS, 6/0) ve Vianna (D 17/1) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

WSBETS oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
1.62  3.72  6.00 (ALT 1.72 – ÜST 2.00)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş mücadelesi.. Yunanistan’da oynanan ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Temsilcimiz Beşiktaş 1-0 geriye düşmesine rağmen başarılı futbolu ile İstanbul’a avantajlı dönmesini bildi. Peş peşe aldığı yenilgiler sonrası teknik direktörünü kovan Yunan ekibi Beşiktaş maçı sonrası ligde Atromitos’u 2-0 yenerek yaklaşık 1 ay sonra galibiyet yüzü görmüş oldu. Konuk takımda Cardozo (F, 17/2), Dominguez (OS, 5/1), Bouchalakis (OS, 6/0) ve Vianna (D 17/1) forma giyemeyecek. Müthiş taraftarının desteği ile Beşiktaş’ın turu geçeceğine inanıyoruz. Mutlak gol bulması gereken Olympiakos risk alacağından gollü bir maç olası duruyor. ÜST oranı oldukça cazip!.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz WSBETS‘in açtığı 1.62 oranıyla “Beşiktaş Kazanır” ve 2.00 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (21:00) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ (RESMİ): Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar.

OLYMPİAKOS (RESMİ): Leali, Cissokho, Retsos, Manuel da Costa, Figueiras, Cambiasso, Romao Manthatis, Fortounis, Elyounoussi, Ansarifard.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

 

.

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriTürkiyeYunanistan

Etiketler: