İddaa Tahminleri: 120 Monaco – Bordeaux

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Fransa liginde 11 Mart Cumartesi günü Monaco ile Bordeaux kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 120 İddaa koduyla yer alan Monaco – Bordeaux maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Monaco’nun içerdeki son 4 maçı
Monaco – Lorient: 4-0
Monaco – Nice: 3-0
Monaco – Metz: 5-0
Monaco – Nantes: 4-0

Bordeaux’nun deplasmandaki son 4 maçı
Angers – Bordeaux: 1-1
Nancy – Bordeaux: 0-2
Caen – Bordeaux: 0-4
Lille – Bordeaux: 2-3

Bu sezon aralarındaki ilk maç
Bordeaux – Monaco: 0-4

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakat olan Guido Carrillo (F, 17/7), Boschilia (OS, 11/6) ve Andrea Raggi (D, 9/0) forma giyemeyecek.

Konuk takımda ise Maxime Poundje (D, 7/0) ve Thomas Toure (F, 6/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

WSBETS oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
1.45  4.50  6.75 (ALT 2.25 – ÜST 1.60)

İDDAA TAHMİNLERİ: Fransa ligi Ligue 1’de 29. hafta mücadelesi.. 65 puanla liderlik koltuğunda oturan Monaco bu sezon gerek oynadığı etkileyeci futbol, gerekse aldığı başarılı skorlarla bulunduğu konumu fazlasıyla hak ediyor. Geçen hafta takımın en golcü oyuncusu olan Falcao olmamasına rağmen Nantes’ı 4-0 ile rahat geçmesini bildiler. İyileşen ve kadroya dahil olan Kolombiyalı golcünün ilk 11’de başlaması bekleniyor. Guido Carrillo, Boschilia ve Andrea Raggi’nin sakatlığı ise sürüyor.. 43 puanla 5. sırada yer alan Bordeaux ise geçen hafta ligin güçlü ekiplerinden Lyon’un konuk etti ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Jocelyn Gourvennec’in öğrencileri son 10 lig maçında sadece PSG’ye mağlup oldu. Konuk takımda Maxime Poundje (D, 7/0) ve Thomas Toure (F, 6/0) kadroda yer almıyor.. Bordeaux her ne kadar dişli bir rakip olsa da Monaco üstün formu ile sonuca gitmesini bilecektir.. Kırmızı-beyazlı ekibin içerde oynadığı tüm maçlar ÜST bitti. İkinci tercih olarak “2.5 ÜST” düşünülebilir.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz WSBETS‘in açtığı 1.45 oranıyla “Monaco Kazanır” ve 1.60 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (18:45) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Monaco (Maç Kadrosu): Subasic, De Sanctis – Glik, Jemerson, Jorge, B.Mendy, Raggi, D.Sidibe, Al.Toure – Bakayoko, Dirar, Fabinho, Lemar, Moutinho, B.Silva – Cardona, Falcao, Germain, Mbappe.

Bordeaux (Maç Kadrosu): C.Carrasso, Prior – Contento, Gajic, V.Jovanovic, Lewczuk, Pallois, Sabaly – Arambarri, Plasil, Sankhare, Vada – Kamana, Laborde, Malcom, Menez, Ounas, Rolan.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: FeaturedFransaİddaa Tahminleri

Etiketler: