İddaa Tahminleri: 469 Olympiakos – Beşiktaş

Perşembe UEFA Avrupa Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. UEFA Avrupa Ligi’nde 9 Mart Perşembe günü Olympiakos ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 469 İddaa koduyla yer alan Olympiakos – Beşiktaş maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Olympiakos’un içerdeki maçları (UEFA Avrupa Ligi)
Olympiakos – Young Boys: 1-1
Olympiakos – FC Astana: 4-1
Olympiakos – APOEL Nicosia: 0-1
Olympiakos – Osmanlıspor: 0-0

Beşiktaş’ın deplasmandaki maçları (Avrupa)
Benfica – Beşiktaş: 1-1 (Şampiyonlar Ligi)
Napoli – Beşiktaş: 2-3 (Şampiyonlar Ligi)
Dynamo Kiev – Beşiktaş: 6-0 (Şampiyonlar Ligi)
H. Beer Sheva – Beşiktaş: 1-3 (UEFA)

Aralarındaki maç
Beşiktaş – Olympiakos: 1-0 (Hazırlık maçı – 07.08.2016)

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Bruno Vianna (D, 17/1) cezalı, Kapino (Kaleci, 12 maç) ve Seba (F, 22/4) sakat. Ayrıca Dominguez (OS, 4/1) ve Da Costa (D, 12/0) şüpheli.

Beşiktaş’ta ise sakatlıktan yeni çıkan Necip Uysal (OS, 8/0) ve Caner Erkin (D, 6/1) şüpheli. Ayrıca devre arasında kadroya dahil olan Demba Ba forma giyemeyecek.

İddaa oranları
2.10  3.00  2.55 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

WSBETS oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
2.55  3.05  2.95 (ALT 1.57 – ÜST 2.25)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi’nde 3. Tur ilk maçı.. Süper Lig’de şampiyonluğa adım adım yaklaşan Beşiktaş’ta keyifler yerinde. Siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi’nden elendikten sonra gözünü UEFA Avrupa Ligi’ne dikti. Şenol Güneş’in öğrencileri en azından bir yarı final hedefliyor. Beşiktaş’ta sakatlıktan yeni çıkan Necip Uysal ve Caner Erkin’in durumu maç saatine doğru netleşecek. Ligde oynadığı son 3 maçını gol atamadan kaybeden Olympiakos ise bu maç öncesi teknik direktör Paulo Bento ile yollar ayrıldı. Takımın başına geçici olarak alt yapıyı çalıştıran Vasilios Vouzas getirildi. Vouzas, “Beşiktaş topu tutmayı hedefliyor. Çok önemli oyuncuları var. Öncelikli hedefimiz gol yememek ve rakibin önemli oyuncularına kilit altına almak. Beşiktaş’ı durdukduktan sonra zayıf yanlarını kullanarak gol atmak istiyoruz” diye açıklama yaptı. Buradan az gollü bir maçın sinyalini alıyoruz. Beşiktaş da kontrollü futboldan ödün vermeyecektir.. Beraberlik kokan maçta öncelikle ALT tercihi düşünülmeli.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz WSBETS‘in açtığı 1.57 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 3.05 oranıyla “Maç Sonu Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (23:05) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

OLYMPIAKOS: Leali, Figueiras, Botia, Da Costa, De la Bella, Romao, Andre Martins, Elyounoussi, Fortounis, Ansarifard, Cardozo.

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Cenk Tosun.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriTürkiyeYunanistan

Etiketler: