İddaa Tahminleri: 147 Gençlerbirliği – Akhisar

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Süper Lig’de 6 Mart Pazartesi günü Gençlerbirliği ile Akhisar kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 147 İddaa koduyla yer alan Gençlerbirliği – Akhisar maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 500 TL BONUS

Gençlerbirliği’nin içerdeki son 4 maçı
Gençlerbirliği – Başakşehir: 0-0
Gençlerbirliği – Bursaspor: 3-1
Gençlerbirliği – Osmanlıspor: 1-1
Gençlerbirliği – Konyaspor: 2-0

Akhisar’ın deplasmandaki son 4 maçı
Alanyaspor – Akhisar: 0-0
Karabükspor – Akhisar: 1-0
Galatasaray – Akhisar: 6-0
Beşiktaş – Akhisar: 3-1

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Gençlerbirliği – Akhisar: 1-0
Gençlerbirliği – Akhisar: 3-0
Gençlerbirliği – Akhisar: 0-0
Gençlerbirliği – Akhisar: 3-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Scekic (OS, 7/0) forma giyemeyecek.

Konuk takımda ise sakat olan Fatih Öztürk (Kaleci, 11 maç) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.80  2.90  3.30 (ALT 1.40 – ÜST 2.05)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
2.24  2.96  3.62 (ALT 1.52 – ÜST 2.44)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 27. hafta mücadelesi.. 1 maçı eksik olan Gençlerbiliği 26 puanla 13. sırada bulunuyor. Ümit Özat’ın gelmesi ile daha derli toplu bir görüntü çizen Ankara ekibi, bu sezon iç sahada sadece Galatasaray karşısında mağlubiyet aldı. İçerde oynadığı son maç olan Konyaspor karşısında oldukça etkili görünen kırmızı-siyahlı ekip sahadan 2-0 galibiyetle ayrılmasını bilmişti. Ev sahibi ekipte orta sahadan Scekic (OS, 7/0) forma giyemeyecek.. 27 puanla 12. sırada yer alan Akhisar ise deplasmanlarda kötü performans sergiliyor. Tolunay Kafkas’ın öğrencileri son 3 dış saha maçında puan alamazken, bu karşılaşmalarda kalesinde tam 10 gol gördü. Konuk takımda sakat olan Fatih Öztürk (Kaleci, 11 maç) kadroda yer almıyor.. Az gollü geçmesini beklediğimiz maçta G.Birliği en kötü sahadan 1 puan almasını bilecektir.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz MODABET‘in açtığı 1.30 oranıyla “Gençlerbirliği Çifte Şans” ve 1.52 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (19:00) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf; Ahmet, Claro, Anıl, Politevich, Matei, Khalili, Aydın, Selçuk, Serdar, Rantie.

AKHİSAR: Bora; Mustafa, Caner, Miguel Lopes, Soner, Sissoko, Ömer, Aykut, Özer Hurmacı, Olcan Adın, Cikalleshi.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: