İddaa Tahminleri: 156 Galatasaray – Beşiktaş

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Süper Lig’de 27 Şubat Pazartesi günü Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 156 İddaa koduyla yer alan Galatasaray – Beşiktaş maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Galatasaray’ın ligdeki son 4 maçı
Karabükspor – Galatasaray: 2-1
Galatasaray – Akhisar: 6-0
Galatasaray – Kayserispor: 1-2
Rizespor – Galatasaray: 1-1

Beşiktaş’ın ligdeki son 4 maçı
Alanyaspor – Beşiktaş: 1-4
Beşiktaş – Konyaspor: 5-1
Karabükspor – Beşiktaş: 2-1
Beşiktaş – Akhisar: 3-1

Aralarındaki son 3 maç (Lig)
Beşiktaş – Galatasaray: 2-1
Galatasaray – Beşiktaş: 0-1
Beşiktaş – Galatasaray: 2-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Serdar Aziz (D, 5/0) kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise cezalı olan Tosic (D, 16/0) ile sakatlığı bulunan Caner Erkin (D, 6/0), Necip Uysal (OS, 8/0), Ersan Gülüm ve Demba Ba forma giyemeyecek.

İddaa oranları
2.30  3.00  2.30 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

WSBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
2.90  3.35  2.45 (ALT 1.92 – ÜST 1.85)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 22. hafta mücadelesi.. Ligin en iyi futbolunu oynayan ve liderlik koltuğunu fazlasıyla hak eden Beşiktaş bu derbiden zaferle ayrılması durumda şampiyonluğu büyük ihtimalle kimseye kaptırmayacaktır. Siyah-beyazlılar hafta içi İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva’yı 3-1’in rövanşında içerde 2-1 yenerek zorlanmadan tur atlamasını bildi UEFA Avrupa Ligi’nde. İki cephede de taraftarını sevindiren sonuçlar alan Beşiktaş’ta cezalı olan Tosic (D, 16/0) ile sakatlığı bulunan Caner Erkin (D, 6/0), Necip Uysal (OS, 8/0), Ersan Gülüm ve Demba Ba forma giyemeyecek.. Kayserispor ve Ç.Rizespor maçlarında beklenmedik puan kayıpları yaparak şampiyonluk yarışında büyük yara alan Galatasaray ise taraftarı önünde yeni hocasıyla Beşiktaş’ı devirip aradaki puan farkını eritmek istiyor. Cim Bom’da sakatların takıma dönmesi sevindirici gelişme. Ancak işlerinin kolay olmayacağını belirtmek lazım. Zira Beşiktaş oldukça formda ve çok moralli.. İlk maçta olduğu gibi karşılıklı goller olası duruyor. “KG VAR” ve “Beşiktaş Çifte Şans” öncelikle değerlendirilmeli.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz WSBET‘in açtığı 1.60 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.45 oranıyla “Beşiktaş Şifte Şans” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (20:00) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray (Resmi): Muslera, Semih, Hakan, Chedjou, Carole, Bruma, Selçuk, De Jong, Yasin, Sneijder, Podolski.

Beşiktaş (Resmi): Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Marcelo, Adriano, Atiba, Talisca, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Babel, Cenk Tosun.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: