İddaa Tahmini: 476 Osmanlıspor – Olympiakos

Perşembe UEFA Avrupa Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. UEFA Avrupa Ligi’nde 23 Şubat Perşembe günü Osmanlıspor ile Olympiakos Ankara’da kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 476 İddaa koduyla yer alan Osmanlıspor – Olympiakos maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Osmanlıspor’un son 4 maçı (UEFA Avrupa Ligi)
Villarreal – Osmanlıspor: 1-2
Steaua Bükreş – Osmanlıspor: 2-1
Osmanlıspor – Zürich: 2-0
Olympiakos – Osmanlıspor: 0-0

Olympiakos’un son 4 maçı (UEFA Avrupa Ligi)
FC Astana – Olympiakos: 1-1
Olympiakos – Young Boys: 1-1
APOEL Nicosia – Olympiakos: 2-0
Olympiakos – Osmanlıspor: 0-0

Aralarındaki ilk maç
Olympiakos – Osmanlıspor: 0-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Osmanlıspor’da sakatlığı süren Nijeryalı kanat oyuncusu Aminu Umar, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da kadroda yer almıyor.

Olympiakos’ta ise adalesinde problem bulunan Stefanos Kapino ile kırmızı kart cezası devam eden Bruno Viana forma giyemeyecek.

İddaa oranları
2.30  3.00  2.30 (ALT 1.35 – ÜST 2.35)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.80  3.40  5.00 (ALT 1.55 – ÜST 2.40)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi’nde 2. Tur rövanş mücadelesi.. Yunanistan’da oynanan ilk maç 0-0 golsüz eşitlikle sona ermişti. İlk defa Avrupa kupalarında boy göstermesine rağmen iyi işler yapan Osmanlıspor, turu geçmesi durumunda büyük bir başarıya imza atmış olacak. Ankara ekibinde sakatlığı süren Nijeryalı kanat oyuncusu Aminu Umar, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da kadroda yer almıyor.. Yunanistan temsilcisi Olympiakos bu sezon Avrupa maçlarında dış sahada oynadığı 5 maçından da ALT skorla ayrıldı. İki maçlı eleme turlarının ilk ayağı 0-0 bitti ise ikinci maç da yüksek olasılıklı ALT sonuçlanıyor. Çünkü iki takım da final maçında hata yapmamak adına kontrollü futboldan uzaklaşmıyor. ALT ve İlk Yarı 0 banko kuponlarda öncelikle düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.60 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.86 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-0

CANLI İZLE: (19:00) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Osmanlıspor: Zydrunas Karcemarskas, Numan Çürüksu, Tiago Pinto, Avdija Vrsajevic – Vaclav Prochazka, Luiz Carlos – Adrien Regattin, Badou Ndiaye, Thievy Bifouma, Musa Çağıran, Dzon Delarge.

Olympiakos: Nicola Leali, Diogo Figueiras, Bruno Viana, Aly Cissokho, Alberto Botia – Seba – Andre Martins,  Kostas Fortounis, Athanasios Androutsos – Panagiotis Retsos – Oscar Cardozo.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

.

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriTürkiyeYunanistan

Etiketler: