İddaa Tahminleri: 444 Fenerbahçe – Krasnodar

Çarşamba UEFA Avrupa Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa banko kuponlar ve banko maç tahminlerinde uzman olan Günün Bankosu ekibi, sizler için yine günlük banko maçlar hazırladı.. UEFA Avrupa Ligi’nde 22 Şubat Çarşamba günü Fenerbahçe ile Krasnodar Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 444 İddaa koduyla yer alan Fenerbahçe – Krasnodar maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda detaylı analizler yapan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi maçları
Zorya Luhansk – Fenerbahçe: 1-1
Fenerbahçe – Feyenoord: 1-0
Man Utd – Fenerbahçe: 4-1
Fenerbahçe – Man Utd: 2-1
Fenerbahçe – Zorya Luhansk: 2-0
Feyenoord – Fenerbahçe: 0-1
Krasnodar – Fenerbahçe: 1-0

Krasnodar’un UEFA Avrupa Ligi maçları
Salzburg – Krasnodar: 0-1
Krasnodar – Nice: 5-2
Krasnodar – Schalke: 0-1
Schalke – Krasnodar: 2-0
Krasnodar – Salzburg: 1-1
Nice – Krasnodar: 2-1
Krasnodar – Fenerbahçe: 1-0

Aralarındaki ilk maç
Krasnodar – Fenerbahçe: 1-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Fenerbahçe’de UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Salih Uçan, Miroslav Stoch ve Oleksandr Karavaiev forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.45  3.35  4.65 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

WSBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
1.80  3.40  5.00 (ALT 1.60 – ÜST 2.20)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Avrupa Ligi’nde 2. Tur rövanş mücadelesi.. Rusya’da oynanan ilk maçı 1-0 kaybeden Fenerbahçe, Kadıköy’de tur kovalayacak. Son maçlarda oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla eleştiri oklarının hedefi olan sarı-lacivertli ekip, turu geçerek taraftarının gönlünü almak hedefinde. Ancak Rus ekibine beraberlik yaradığı için Krasnodar’un savunmasını açmak kolay olmayacaktır. Fenerbahçe’nin sabırlı oynaması ve savunmada çok dikkatli olması gerekiyor. Yenilecek 1 gol, atılması gereken 3 gol demek olduğu için Advocaat’ın öğrencileri bunun bilinci ile sahada olacaktır. Bu da bize ilk maçta olduğu gibi kısır bir skorun sinyalini veriyor.. Bugüne dek Rus takımlarıyla 7 kez karşılaşan sarı-lacivertli takım, iç sahada hiç mağlubiyet almadı. İddaa banko kuponlarda önce ALT, sonra 1 düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz WSBET‘in açtığı 1.60 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.80 oranıyla “Fenerbahçe Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (22:45) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk, Lens, Sow, Van Persie.

FC KRASNODAR: Kritsyuk, Kaleshin, Martynovich, Naldo, Ramírez, Gazinskíy, Kaboré, Podberezkin, Wanderson, Smolov, Claesson.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriRusyaTürkiye

Etiketler: