İddaa Tahmini: 145 Lyon – Dijon

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. Fransa ligi Ligue 1’de 19 Şubat Pazar günü Lyon ile Dijon kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 145 İddaa koduyla yer alan Lyon – Dijon maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu1.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ARALARINDAKİ SON 3 MAÇ
Dijon – Lyon: 1-2
Lyon – Dijon: 3-1
Dijon – Lyon: 4-2

EKSİK LİSTESİ

Lyon’da Anthony Lopes (Kaleci, 23 maç) cezalı. Ayrıca Mathieu Valbuena (OS, 17/5) ve Mouctar Diakhaby (D, 12/1) kadroda yok.

Dijon’da ise Vincent Rufli (D, 16/0) cezalı. Ayrıca Pierre Lees Melou (OS, 20/5) ve Arnold Bouka Moutou (D, 6/0) forma giyemeyecek.

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 500 TL!
* * *

TAHMİN: Banko kuponlar için bu kez Fransa’ya uzanıyoruz.. 40 puanla 5. sırada yer alan Lyon koltuğunu kaybetmemek adına bugün mutlak 3 puan hedefiyle sahada olacak. Zira rakip de çok uygun. Küme düşmemek için mücadele veren Dijon’un zayıf kadrosu ile zorlu Lyon deplasmanında sağ çıkması sürpriz olur. Başarılı tahminleri ile sizlere her daim kazandırmayı birinci hedef olarak belirleyen Günün Bankosu ekibi olarak Lyon’u banko hazır kuponlara tavsiye ediyoruz. Bahisseverlere önerimiz WSBET‘in açtığı 1.35 oranıyla “Lyon Kazanır” ve 1.92 oranıyla “Lyon Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: FeaturedFransaİddaa Tahminleri

Etiketler: